Diskuze

Boston, Lakers, Dallas. Satoranskému se kupí nabídky a den D se blíží

První krok k tomu, aby Česko dál mělo basketbalistu v NBA, už byl učiněn. Tomáš Satoranský obdržel od svého dosavadního zaměstnavatele Washington Wizards takzvanou kvalifikační nabídku, což je návrh smlouvy vycházející z předchozího kontraktu, pozice na draftu i minutového vytížení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Clippers aspoň podepsali Beverlyho za 40M ...

Ale Utah zbrojil!

0 0
možnosti

Počítám dobře, že z těch hvězd zůstalo na trio Lakers, Clippers, Knicks (všichni chtějí hrát v LA, MSG je magnet apod.) jen duo Kawhi, Cousins?

0 0
možnosti
DS

Tak většina celků, co shánějí PG a mluvilo se o nich v souvislosti se Satym, už si podepsali dražší hráče ... tak Satymu asi zbude jen ten Washington ... teď jen aby to nebylo moc blízko toho qualifying offer ... Hezonja podepisuje za minimum v Blazers ...

0 0
možnosti
JS

Jemná v celtics je taky zajímavá varianta. To bude přísny porovnání právě pro Irvingovi

0 0
možnosti
JS

Zajímalo by mě, jestli něco vytlucou necky z Russella na sign and trade a pak koho teda k Irvingovi. Většinou se ty dohady zas tolik neliší, tipuju Durant k válečníkům nebo za Irvingem.

0 0
možnosti
AS

Middleton ma podepsat Bucks na 5 let za 190 mega ;-D;-D;-D naprosta silenost, vic jak 18-20 mega na sezonu bych mu nedal.

0 0
možnosti
DS

Mirotič prý podepsal v Barceloně, přestože všichni čekali, že ho v NBA čeká tak 40-50 milionů kontrakt ...

0 0
možnosti
AS

Mrzi me to, mam ho rad. Ale nadruhou stranu, pokud jemu, nebo jeho rodine neni v USA dobre, tak klobouk dolu pred nim, ze odmitl takove penize a sel do Evropy. R^

0 0
možnosti
JK

J40a52k62u27b 53K44o39r92f

29. 6. 2019 8:48

My přijdeme stejně nejspíš o oba rozehrávače a Holidaye možná někam trejdnem, takže bych to v Indy klidně viděl od nové sezony na evropské rozehrávačské duo Rubio - Saty:-)

0 0
možnosti
JK

J46a64k42u53b 68K14o76r60f

29. 6. 2019 20:34

Daren Collison dnes oznámil konec kariéry (v 31). Tak to máme o rozehrávače míň určitě.

0 0
možnosti
DS

Ten titulek není zrovna pravdivý. Satoranskému se žádné nabídky nekupí. Jediné, co se kupí, jsou neoficiální zprávy o tom, že o něj, možná, několik NBA celků projeví zájem po odstartování free agency. Což ale často bývají jen přání agentů hráče, která pouští do médií.

Saty pravděpodobně zůstane ve Washingtonu, což je super pro něj, protože tam bude třičtvrtě sezóny hrát v základní sestavě, což by asi nikde jinde nedostal. Ale zatím se můžeme těšit na to, že co kdyby si ho třeba vyhlídl Dallas do základu s Lukou a Porzingisem a přeplatil ho tak, že to Wizards nedorovnají (na což by myslím stačilo takových 12M). Téhleté Eurosestavě by to spolu klapat docela mohlo :-)

3 0
možnosti
JK

Mi by se to líbilo:-)

0 0
možnosti