Diskuze

Sponzor Pumprla má sponzora. Kolik potřebuješ? nabídl se mu Satoranský

S rolí odboráře se nesžívá snadno, stávkovat nehodlá. Pro svou myšlenku v podobě České basketbalové hráčské asociace však Pavel Pumprla plane a rychle získal podporu. „Nikdo z hráčů mi neoponoval, že bychom měli vzniknout,“ svěřuje třicetiletý reprezentant.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
JE

Falbr s golfistou Duškem byli ještě polobozi proti současné odborářské garnituře.

1 0
možnosti
LV

L69u70d67ě86k 33V56i57n40č

24. 4. 2017 14:13

Kdo nic nedělá nic nezkazí, ale smysl života je asi někde jinde než v odborech. Pane předáku Pumprlo, neměl by jste nyní trávit 8 hodin denně v posilovně, na regeneraci a na rehabilitaci? Neměl by pan předák Kouba řešit před semifinále Mattonky soustředěnost směrem k basketbalu? Být majitelem klubu, tak se snažím s odboráři rozloučit v nejbližším možném termínu.

Jestli je vaším partnerem Pišta od čutálistů, tak pozor, aby jste si nepošlapali bábovičky.

1 2
možnosti
JE

Kde začít ? idnes by mohla přestat dělat PR odborářům. Malinko to přeháním, ale ta myšlenka je správně. Až ukáží, že něco umí a že dokáží být oponentem a partnerem, tak třeba je možné psát o jejích úspěších.

Nezávislé odbory a sponzor ? To mají kde ? Něco jiného by bylo mecenášství, ale rovněž nesmysl. V basketbalu chybí mnoho peněz a tyto odbory by je měli ještě odčerpávat ? Nejsou míče pro děti ! Není na nájmy. Není na pomůcky.

Jestli někdo chce dávat z platu jako to je všude, tak je to jejich věc.

Partnerem pro Čbf a její asociace musí být snad někdo jiný než aktivní hráči. Mají dost zkušenosti na jednáním s kýmkoli, když za ně do teď vyřizují všechno agenti ?

Vstupte (není to jednoduché) do stávajících struktur Čbf a tam ovlivňujte.

Můj názor je, že by se měli aktéři zorientovat v tom jestli opravdu patříme k evropské špičce. Osobně tento názor nesdílím, především při pohledu na výsledky mládežnických reprezentací. U16 (dívky) mně nezajímají.

Budou bojovat za to, aby kluby na sebe vzaly např. náklady spojené se sociálním a zdravotním pojištěním? Aby bylo vše v souladu se zákony ? Budou se angažovat v otázce zaměstnávání cizinců ? Opět aby to bylo vše v souladu se zákony ?

Ono vybrat si z toho ohromného penza odborářské práce populistické "třešničky" není až takový problém.

2 1
možnosti