Diskuze

O nominaci na MS už mám jasno, přiznal trenér českých basketbalistek

Trenér českých basketbalistek Lubor Blažek už v hlavě nosí dvanáct jmen pro domácí mistrovství světa. Blažek ještě musí před turnajem, který startuje příští čtvrtek, dvě reprezentantky vyřadit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lass

19. 9. 2010 16:13
Takže Hejdová má asi smůlu

Se tady bavíte o naprosto jasnejch vecech jasně, že Šujanová v repre zůstane a půjde Hartigová (je v repre už dost dlouho a nic nepředvedla) to Šujanová alespoň bojuje... No a je také jasné, že si to Hejdová pokazila sama,  měla velkou šanci se dostat do dvanáctky. Na obhajobu Bednařove ( co když se zraní Horáková nebo Bortelová) kdo jinej by tam jako měl bejt? Bednářová nění nějaká supper hráčka, jíná možnost nebyla ( hráčky jako Brantlová a Uhrová neberu v potaz) nic nedokázaly. No a Ferančíková to je velký otazník, jestli se dostane do pohody bude určitě patnou hráčkou ne-li lepší než Večeřová ( koukal jsem na statistiky z miulých sezón a Ferančíková se mi zdála lepší, somozřejmě Večeřová hrála ve větší konkurenci jak v Brně tak ve Španělsku)

0 0
možnosti
G

ginobili

19. 9. 2010 17:47
Re: Takže Hejdová má asi smůlu

jo, odehrala toho "hodne" letos v Turecku

0 0
možnosti
A

asgard643

18. 9. 2010 19:40
Takže Hejdová má asi smůlu

Pokud onemocní 5 dní před MS,bude těžko použitelná,jelikož utkání ve skupině jdou rychle po sobě(čt,pá,so).V tom případě už zbývá jenom vyřadit Šujanovou nebo Hartigovou,které by jinak asi vypadly obě.

0 0
možnosti