Diskuze

Satoranský a spol. se zasekli, doma podlehli nejhoršímu týmu NBA

Po dvou výhrách basketbalisté Chicaga podlehli ve vyrovnaném zápase dosud nejhoršímu týmu NBA Golden State 98:100. Český reprezentant Tomáš Satoranský v dresu Bulls zaznamenal šest bodů, pět asistencí, dva doskoky a dva zisky, ve kterých patří k nejlepším hráčům soutěže. Warriors se pátým vítězstvím v sezoně dostali z ligového dna, kam klesl New York.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96i42r27i 29T95i60c58h59y

8. 12. 2019 16:03

Golden States utrpeli vitezstvi.

0 0
možnosti

V lakers jsem se hodně mýlil. Jedou neskutečně!

3 0
možnosti

Strašný "tým", strašný výkon. Saty se bude jen trápit, žádnýho Beala tam prostě k sobě nemá. La Vine je jen průměrná hvězdička, jednooký mezi slepými.

3 0
možnosti

Chicago když už nic, tak by si mohli aspon koupit lásku, je k dispozici ;-D

1 0
možnosti

Lavička Lakers má nějaká školení z Hollywoodu nebo co to tam je každý zápas za scénky;-Dkaždopádně Blazers dostali vysokou školu dunkování. Bucks výborně, Celtics jsou neuvěřitelní bojovníci a k Bulls. Lepší tým než GWS asi nemají, ale i tak to provařili zbytečně.

0 0
možnosti

Rozumí někdo tomu proč tu poslední akci hráli na 3 body a ne jít do koše nebo pro faul?

3 0
možnosti

L18u13d35ě40k 76V70i46n78č

7. 12. 2019 11:40

Treba protoze chteli vyhrat?

0 0
možnosti

Warriors dohrají svou předposlední akci na smeč. Naštěstí na druhé straně hráči Chicaga signály nevedou, aby se neztrácel čas zbytečnými nahrávkami a LaVine si zahlásí ISO, který skončí kontestovanou vysokoprocentní pullup trojkou, protože se přeci lepší zápas vyhrát než ho poslat do prodloužení ;-)

3 0
možnosti

Strašná 4. ctvrtina. Uz ponekolikate.

4 0
možnosti

strasnej Bulls rok. Už poněkolikáté

1 0
možnosti

Warriors utrpěli výhru. Boston překvapil, Denver mě letos moc nepřesvědčuje.

0 0
možnosti

Clippers hrozný ale zasloužený výbuch ;-(;-(. Ofenziva šílená. A člověk v noci vstane, aby sledoval takovou trapárnu ;-€;-€

0 0
možnosti

Bucks hráli soustředěně celou dobu. Myslel jsem, že budou mít slabší chvíle, ale vůbec. Pořád věděli co chtějí hrát, jak bránit a dokázali se toho držet 48 minut.

0 0
možnosti