Diskuze

Manažer Hamza: V Žabinách mě drží už jen přátelství s Honzou Bobrovským

Vybudoval impérium, které letos potvrdilo nadvládu nad českým ženským basketbalem. Ale Jiří Hamza, manažer Frisca Sika Brno, už se pomalu chystá ne úplně vycouvat, ale přenést některé pracovní úkoly na ostatní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Vinč

28. 4. 2010 20:42
JEZDIK for PRESIDENT

Co je Jezdik za teoretika? Podl eceho tak HAmso soudis? Podle setinoveho pracovniho uvazku na instaku?

0 0
možnosti
M

Mildred

28. 4. 2010 18:22
Poděkování a obdiv

Vážený pane Hamzo,

máte můj obdiv za to, co jste s "Žabinami" dokázal. Moc rádi zajdeme s rodinou na basket a třeba Final Four 2006 byl samozřejmě zážitek na celý život. Jinak díky moc za to, že budou holky pokračovat, určitě sehrají ještě spoustu krásných utkání, navzdory menšímu rozpočtu. Přeji Vám jen vše dobré, ať už budete působit kdekoli.  R^

0 0
možnosti
X

xavík

28. 4. 2010 17:19
Vážený pane Hamzo,

po přečtení tohoto rozhovoru musím říci , že konečně  někdo pojmenoval problém naší reprezentace ,myslím té budoucí  . Naprosto se s Vámi  shoduji i v hodnocení trenérů a přesně jmenujete i ostatní sporty. To, že dokážete skloubit zahraniční hráčky s českými a našim děvčatům dáte příležitost se otrkat ,je to co český basket potřebuje. Ale budoucnost je opravdu nejistá, děvčat ubývá a kvalitních trenérů také.

A je také rozdíl jestli někdo dělá basketbal jenom pro peníze, nebo ho hraje navíc s láskou. Přál bych i českým děvčatům z USK  aby mohla více hrát a nesedět na lavičce a samozřejmě Vašemu týmu, aby jste i v omlazené sestavě dosahovali na přední, ne-li nejvyšší příčky.:-)[>-]

0 0
možnosti
AM

T.M.

28. 4. 2010 16:11
Veliký dík p. Hamzo

Mám strach, že to dopadne jak mužský basket v Brně, když skončil Miki ;-(

0 0
možnosti
FH

werbier

28. 4. 2010 13:50
Utkání hvězd

Vím, že je to asi dost nereálné. Ale nešla by uskutečnit exhibice, kde by nastoupily bývalé hvězdy našeho klubu jako Loreta, Máša, Romča, Kamila apod? Strašně rád bych tyto hráčky opět viděl hrát v našem dresu.

Bohužel už nikdy neuvidím Gocu - s jejím úmrtím se dosud nedokážu vyrovnat... Čest její památce.

0 0
možnosti