Diskuze

Lakers vyhráli prestižní souboj

V Houstonu se odehrál prestižní souboj mezi domácími Rockets a hostujícími Los Angeles Lakers, při kterém se "na místo činu" vracel současný kouč Lakers Rudy Tomjanovich. Jeho tým využil absence Tracyho McGradyho a vyhrál 84:79. Vítězná tažení Dallasu a Utahu nadále pokračují, naopak prohrál Phoenix, a to doma s ostrostřelci ze Sacramenta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T.M.

14. 11. 2004 11:46
Pár názorů
Ambice Houstonu i s T-Macem na titul se mi zdají silně přehnané, Dallas šlape, Washington s Chicagem směřují do "svých" vod z minulé sezóny a Vince už není tím čím býval. Dnes jsem zvědav na Granta Hilla, ale vsadil jsem si na Philadelphii.
0 0
možnosti

number10

14. 11. 2004 13:20
Re: Pár názorů
taky myslim, ze houston a titul asi nee... s ostatnim se da souhlasit, musim se ale vyjadrit k VC (to vis, fanousek:-)). taky myslim, ze jeho vykony jsou cim dal tim slabsi a moc me to mrzi... zatim sem nemel moznost videt zadny jejich zapas, ale podle statistik to vypada ze hrajou dost tymove a ze to tam Sam Mitchell vede dobre... co se tyce Vince, myslim ze ten trade o ktery zadal, by mu mozna prospel... ale kdo vi, treba se zase zvedne...
0 0
možnosti