Diskuze

Bennett je první kanadskou jedničkou draftu basketbalové NBA

Jedničkou draftu basketbalové NBA se stal poprvé v historii kanadský hráč. Dvacetiletého křídelního hráče Anthonyho Bennetta si vybral Cleveland.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PC

P47e96t33r 72C39h17ý31l57e59k

29. 6. 2013 10:03

chápe někdo, proč minny draftovala nejlepšího pg v draftu, když jich má už asi tři - ricky, barea, shved.

ale pro Jazz dobrý trejd - že by jsme konečně dostali svého starting pg.

0 0
možnosti

protože byli dopředu domluvení s Utahem, který PG nutně potřeboval a v tomhle draftu jediné slušné PG je Burke? A Minny dostane své útočně lazené SF a defenzivní PF. Pro oba velmi dobrý trejd, pro Utah skvělý

0 0
možnosti
AS

Proc jsme nevzali Lena? ;-(

PS: Korku, co rikas na toho Bennetta? Diky :-)

0 0
možnosti

Nevím, fakt nevím. Možná si Cavs myslí, že může Bennett v NBA hrát na SF. A tam mají velikou díru. Anebo mají pořád v plánu nějaký trejd, kdy do balíčku dají Waiterse a Thompsona a pokusí za ně přivést nějakou hvězdu. Love nevyšel ani spolu s pickem 2014. Nebo prostě mají v plánu hrát superrychlý basket s Bennettem na PF a Thompsonem alternujícím za Varejaa na C. Nevím, nesedí mi to, ale ne proto, že by Cavs vzali špatného hráče.

0 0
možnosti
MG

Skvělý trejd pro Memphis. Darrell Arthur a práva na Joffreyho Lauvergne za Kostu Koufose.. konečně backup center pro Gasola!

0 0
možnosti
IM

Martine Čarnecký, když neumíš česky, nech si to raději před zveřejněním zkontrolovat. Je to ostuda nejen tvoje, ale i plátku, který toto na svých stránkách nechal vyvěsit.

"Megatrejd na spadnutí! Podle mnoha zdrojů několika zámořských stránek se Boston Celtics dohodli s brooklynskými Nets o legendárního dua Kevin Garnett, Paul Pierce."

0 1
možnosti
RP