Diskuze

USK Praha má euroligové play off jisté, čeká ho boj o druhou příčku

Basketbalistky ZVVZ USK Praha si v předposledním kole základní části Euroligy doma poradily s francouzským Villeneuve 84:68 a zajistily si postup do play off. Navíc jim dál patří druhá příčka v tabulce skupiny A. K jejímu udržení příště potřebují výhru v Polkowicích, nebo zaváhání Bourges.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve čtvrtfinále Eurocupu (Szekszard x Girona) Reisingerová za necelých 12minut pět faulů (z toho 3 útočné). Nedalo mi to a kouknul jsem aspoň na úseky, kde hrála. Statistiky měla sice bídné, ale vůbec nehrála špatně (fauly byly maximálně tři). Měla by se ale naučit hrát s větším přehledem. Je jasný, že pivotka musí hrát fyzicky, bojovat o pozici a srážet se se soupeřkami, ale taky musí koukat kde kdo stojí aby neprorážela, anticipovat a nenechávat se vyprovokovat. Takhle z toho byly tři ztráty a oslabení týmu v závěru zápasu, kdy proti běhavým Maďarkám bylo nutné točit sestavu. Škoda...

0 0
možnosti

V 1.čtvrti špatné soupeřky, ve 2. zase USK. Druhá půle byla kvalitnější. Hejková zaslouží pochvalu za odvahu, že zkusila střídat už v první půli, škoda ale, že se, krom Harrison, vůbec nedařilo lavičce. Základní pětka neměla se soupeřkami problémy.

1 0
možnosti
Foto

J96i81ř97í 79Č33e53c63h

13. 2. 2019 20:55

V duelu s Polkowicemi nepůjde už o nic lupo. Druhé místo mají už jisté, to jim nikdo nevezme.

0 5
možnosti

Bohužel nikoli. Bourges má jen o bod méně a lepší vzájemné zápasy.

3 0
možnosti