Diskuze

Ukřivděný sprinter lehal na dráhu

(Od zvláštního zpravodaje MF Dnes) - Jeden americký chlapec s talentem klauna dostal včera do úzkých obří soukolí světového šampionátu v atletice. Bývalý i současný předseda Mezinárodního olympijského výboru rozpačitě zírali, pro lidi na tribunách byl ale sprinter Jon Drummond ublíženým hrdinou. Drummond doplatil na zpřísněná pravidla o zkažených startech, která platí od ledna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gotcha.

25. 8. 2003 14:12
Emoce
Muj osobni nazor zni: Vsichni co tady napadaji Drummonda, nikdy nemohli sportovat a kdyz uz, tak jedine pro zizen. Protoze kdyby nekdy delali sport na nejake vyssi urovni, vedeli by, ze cloveku pred a pri vykonu pracuji nervy...coz potom, kdyz se jeste jedna o takovy podnik, jakym je mistrovstvi sveta..A proto se nedivme cloveku,ktery se dva roky pripravoval na takovou vrcholovou akci a pote je,myslim si, nespravne diskvalifikovan, ze predvedl, to co predvedl. Adrenalin se mu dostal do krve a proste se choval,tak jak se chovaji vsichni  "ukřivdění" sportovci. Hokejisti, fotbalisti, tenisti...Udelal to v navalu emoci, ktere se jen tezko daji ovladnout. Proto jeho chovani chapu..
0 0
možnosti

Georgik

25. 8. 2003 14:21
Re:
Souhlasím s emocemi, ale až Ti někdo v afektu rozbije tlamu, že se nepoznáš, tak asi budeš mluvit jinak!!! Možná to jsou věci rozdílné, ale princip je stejný. Ale je pravda, že bych pochopil, kdyby jim tam ty bloky rozlámal, roztrhal startérovi košili, ale to jak si tam teatrálně lehal, to už nebylo jen o emocích. Prostě je to exhibicionista a kašpar. Dle mého by měl dostat pěknej flastr. A když už se odvoláváš na to, že kdo vrcholově nesportoval, neví o co jde, tak mi řekni, jak asi bylo těm ostatním sprinterům, kteří čekali až se kašpárek vyblázní, před stupidním publikem, které mu aplaudovalo!!!
0 0
možnosti

Gotcha.

25. 8. 2003 14:39
Re:
Omlouvam se pane dokonaly...Stupidni publikum.Vyborne...70 000 lidi je stupidnich,ale vy jedinny jste rozumny..To je to,o cem sem mluvil.V navalu emoci se i divaci nezachovali vuci sprinterum fer...A proc? Protoze pan vyjimecny povida,ze sou vsichni stupidni... Pred vami smekam!!!
Jo a k tomu chovani..Prave ze se zachoval rozumeji,nez by ses zachoval ty.Proc by mel nekoho mlatit,trhat mu kosili...Todle by bylo teatralni...Timhle by ze sebe udelal kaspara....
 
0 0
možnosti

Mirek

25. 8. 2003 14:51
Re:
Sorry, ale stupidni to chovani bylo,  a neslo urcite o 70000 divaku, tak mej trochu uctu k faktum, jo?
0 0
možnosti

Richard Rahl

25. 8. 2003 14:22
Re:
presne tak
0 0
možnosti

Nechápavej

25. 8. 2003 14:26
Re:
Promiň, ale podle mě  se choval jako malej kluk. Je mi ho líto, moc dobře vím jak atletika bolí, ale je tak trochu veřejná osoba a podle toho by se měl chovat. Dívaj se na něj mladý sportovci... doufám, že se v něm někdo nezvhlídne. Samozřejmě se to může vyjímečně stát každýmu... když se za svoje chování omluví, možná mu začnu fandit....
0 0
možnosti

kaplan

25. 8. 2003 16:31
Re:
Kdyby ti rozbil hlavu "adrenalinový Dominátor, podplatil všechny svědky a policajty, načež zmizí v Americe, tak by ses na to díval jinak... Neomlouvejte Drummonda, Powell musel být nasraný daleko víc (měl formu na zlato), navíc za to nemohl (Drummond ho strhnul) a neřekl ani popel.
0 0
možnosti

Gadzo

26. 8. 2003 21:28
Re:
Coze? Drummond ho strhnul???? Po trech metrech byl Powell o dva metry pred Drummondem a Drummond ho strhnul...Hmm, asi fakt ne...
0 0
možnosti