Diskuze

Sprinterským králem je Američan Gatlin

Koruna sprinterského krále putuje do USA. Titul mistra světa v běhu na 100 m vybojoval na mistrovství světa v Helsinkách třiadvacetiletý Justin Gatlin. Uspěly i české atletky - chodkyně Dibelková skončila pátá v závodě na 20 km, diskařka Cechlová-Pospíšilová a tyčkařka Hamáčková postoupily do finále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uku-lele

8. 8. 2005 13:59
Gatlin a ostatní
Zasi vyhrál namachrovaný Američan. Ale Gatlinovi to docela i přeju, poněvadž na začátku kariéry byl normálním sprinterem, bez amerických výlevů (Green). Teď už se samozřejmě musí chovat jako debil, poněvadž už je někdo. Je velkou škodou, že nemohl běže Asafa Powell. To by byl zřejmě závod podobný sedmiboji nebo disku. Ty dva závody byly super, Ten estonec je borec a velká naděje, Alekna musel hodint fantastickej hod aby vyhrál . . .
0 0
možnosti

Naomakmeki

7. 8. 2005 23:27
Nemastný,neslaný
Potvrdilo se , že bez Powela to bude jako pivo bez pěny, svíčková bez svíčkový apod. 9,88 je hodně kvalitní výkon ale senzace to žádná není. Kdyby běžel Powell tak by se s Gatlinem vyhecoval na výkon na hranici 9,70 s. Jenomže takhle se nic nekonalo, jenom vítězství z povinnosti a navíc ostatní medailisté s časy 10,05 - to je dost pohodářský. Sklamal Pognon a Crowfort
0 0
možnosti

Speedo

7. 8. 2005 21:49
to iDnes
Nemohli byste aspon z tech vysledkovych statistik odstranit -ova u cizich jmen? u nekterych to vypada fakt dost blbe.
0 0
možnosti