Diskuze

Šebrle má titul, Dvořák vybojoval stříbro

Titulem šampiona starého kontinentu v sedmiboji se na halovém mistrovství Evropy ve Vídni ozdobil Roman Šebrle. Sedmadvacetiletý atlet nastřádal ve dvoudenní soutěži 6280 bodů a za evropským rekordem zaostal o 144 body. Jeho držitel Tomáš Dvořák zvýraznil českou radost stříbrnou medailí, když získal 6165 bodů. Na bronzový stupínek vystoupil Erki Nool z Estonska (6084). "Musím se omluvit, že nedopadl ten světový rekord, který jsem si moc přál," vychrlil ze sebe šťastný vítěz. Podrobný popis sedmiboje si můžete prohlednout ZDE Jak si vedou ve Vídni další čeští atleti Zpravodajství ze druhého dne HME Ohlasy českých vícebojařů po prvním dnu
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šťoura

3. 3. 2002 13:37
Nafoukanost x sebevědomí
Není problém v české malosti ? Člověk, který něco umí, by to měl umět prodat, jinak je to k ničemu - vždyť nekrade, nevraždí, jenom upozorňuje na svoji vyjímečnost. Tady asi začíná problém "průměrného ČECHA" - jsme dost zasranej NÁROD!(Já bych to taky víc přál Tomášovi.)
0 0
možnosti

Vana

4. 3. 2002 8:47
Re: Nafoukanost x sebevědomí
Já jsem taky čech a jako člen zasraného národa se vůbec necítím. A taky si nemyslím, že malost je mým povahovým rysem... Byl bych Ti vděčný, kdyby ses propříště vyjadřoval uvážlivěji a neházel všechny do jednoho pytle. Předem dík.
0 0
možnosti