Diskuze

Juška létal za osm metrů a vyhrál Odložilův memoriál, zvítězila i Špotáková

Radek Juška ovládl soutěž dálkařů na Odložilově memoriálu na pražské Julisce, když hned čtyřikrát překonal hranici osmi metrů. Jeho nejdelší pokus měřil 811 centimetrů. Memoriál Dany Zátopkové vyhrála oštěpařka Barbora Špotáková. Na mítinku bronzové kategorie Kontinentální tour výkonem 60,21 zostala o čtyři centimetry za týden starým sezonním maximem z Plzně. Světová rekordmanka tak navázala na loňský triumf Nikoly Ogrodníkové, která letos na Julisce nestartovala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Kvalitní mítink i obsazení, na namibijskou juniorskou světovou rekordmanku ze čtvrtky Mbomu jsem byl opravdu zvědavej, už jsem tu o ní párkrát psal. Předvedla tedy hrůzný start, jsem si říkal, že se rozmýšlí, zda se jí z těch bloků chce rozběhnout, pak ještě divně klopýtala na rovince, no čas přes to všechno výborný R^.

Petr Svoboda opravdu překvapil R^, krátká štafeta výborná, Radek Juška samozřejmě také. Mě potěšila i Amálie, jen jsem zvědavej, jaký potenciál v tyči má. No a konečně vyšlo i počasí, zatím měly altletické podniky dost smůlu.

A komentátoři ČT by měli trochu pečlivěji sledovat světové tabulky a výkony ;-)

4 0
možnosti
ZS

Škoda, že Juška nevyužil ideální podmínky (doma, teplo, vítr 1,5 do zad) a nedal ostrý limit. Ocenil bych i Holušu - slušný čas na to, že podmínky pro delší běhy kvůli protivětru na protilehlé rovince až tak ideální nebyly, a také Müllera, protože každý čas pod 50 se počítá.

2 0
možnosti
PK

Máslo má bohužel zdá se po ptákách, i tak úžasnej atlet.

0 0
možnosti
RS

Jestli to klukům nenechal kvůli bodům na OH :-)

0 0
možnosti
PN

Pěkná atletika. Díky. Akorát v Dukla mítinku byl dost nepříjemný casovy skluz, který způsobovat po rozcvicení sezeni a pak hrr na start

0 0
možnosti