Diskuze

Česká výprava může získat první medaili

(Od zvláštního zpravodaje iDNES) - Rozhodne se, jestli česká výprava získá na světovém šampionátu v Edmontonu první medaili. Soutěž desetibojařů vrcholí a Tomáš Dvořák útočí na třetí titul mistra světa v řadě. "První den jsem měl naplánováno 4489 bodů," prozradil devětadvacetiletý atlet. Zatím nasbíral 4637 bodů, což je oproti původním propočtům víc, než slibné. Roman Šebrle je čtvrtý, ale jeho zranění třísla je vážné. "Rozhodne stodesítka překážek. Pokud se budu cítit opravdu špatně, vůbec nenastoupím," upozornil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

michal

7. 8. 2001 16:40
Jsem mimo
Asi jsem něco zaspal. Přímé přenosy jsem viděl, ale co se děje v týmu nevím. Objasní mi to někdo? Michal
0 0
možnosti

Djerry

7. 8. 2001 15:18
.
Panove a damy navrhuju odsunout toto tema az na zitrek, dneska budem fandit a pokud si na tohle zejtra jeste nekdo vzpomene, necht to resi dal. ;o)
0 0
možnosti

Jáchym

7. 8. 2001 15:15
My chceme zlato!!!
Mně je jedno, kdo (z Čechů) vyhraje. Hlavně, že si zase zazpívám hymnu. Krásná melodie...
0 0
možnosti

Veronïka

7. 8. 2001 14:19
decathlon
Nebylo by lepsi odprostit se od diskuse na tema co kdo rekl a co ne a obema jim drzet palecky? Respektive vsem....jelikoz si to zaslouzi. Pekny den vsem, co ted doma maji po nocich blikajici obrazovku, jako ja:-)
0 0
možnosti

hugous

7. 8. 2001 13:30
zlaty desetiboj
Na jednu stranu Romana chapu. Do souteze nastupoval jako velky favorit, kazdy od nej ocekaval zlato nebo opetovny utok na svetovy rekord. Desetibojari vsak velmi casto bojuji take s velmi bolestivymi zranenimi, ktera jim neumoznuji podavat takove vykony jake by si predstavovali. To by asi nastvalo kazdeho nejenom Romana. Dnes si myslim, ze emoce opadly a Roman bude hecovat Tomase tak jako on jej v Sydney. Vzdyt pri vyrovnani svych osobnich rekordu by Tomas utocil na neuveritelnych 9160 bodu. A kdo videl vcerejsi zavod asi mi da zapravdu, ze jeho forma je na MS v Edmontonu opravdu famozni. Kluci drzte se.
0 0
možnosti

Vendy

7. 8. 2001 10:36
Desetiboj
Je to pravda. I když každý bojuje sám za sebe, jsou tam jako tým, který má stejného trenéra. Měli by si vyjít vstříc. Šebrle mne zklamal, myslela jsem, že je to větší kabrňák.
0 0
možnosti

Desetibojar Jirka z Bohumína

7. 8. 2001 11:40
Re: Desetiboj
Nic proti!Zkoušela jste někdy dělat nějaký sport na vrcholové úrovni a vydržet zdravá déle jak rok a půl?!Jestli ne, tak si to zkuste a pak možná pochopíte jaký je Šeby kabrňák, že vůbec byl schopen nastoupit na start 400m!!! Děkuji za pozornost. :-)
0 0
možnosti

Martin Novák

7. 8. 2001 9:46
Desetiboj na MS
Byl jsem překvapen neshodami v našem desetibojařském týmu.Roman Šebrle viditelně psychicky neunesl své zranění,které přišlo v nejnevhodnější dobu a skvělý start Tomáše Dvořáka. V obdobné situaci na loňských OH v Sydney byl právě Tomáš Dvořák a přesto nezahořkl a dále zdravě hecoval své kolegy k lepším výkonům.
0 0
možnosti

Michal

7. 8. 2001 10:31
Re: Desetiboj na MS
Ba co víc, rozeběhl patnáctistovku, vytáhl za sebou Romana a tím mu hodně pomohl ke konečnému stříbru...
0 0
možnosti