Sendvič s rychlým hovězím rostbífem

Jednoduchý jako facka a přitom neskonale dobrý. Připravte si tento báječný sendvič jako svačinku nebo lehký oběd či večeři.

Obtížnost

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Na dresink:

Postup

  1. Steak lehce potřeme olivovým olejem, pokapeme balzamikovým octem, osolíme a opepříme. Rozpálíme pánev se silným dnem a steak na ní opékáme 3 minuty z jedné strany. Pak ho otočíme, přidáme k němu rozpůlená rajčata a pečeme další 3 minuty.
  2. Pak steak sundáme z ohně, na pánvi zakryjeme alobalem a necháme 5 minut odpočinout. Mezitím rozkrojíme bagety. Řezné plochy pokapeme zbylým olejem a lehce dokřupava opečeme na grilovací pánvi nebo v troubě pod grilem.
  3. Všechny ingredience na dresink smícháme. Steak nakrájíme na slabé plátky. Na dolní díly opečené bagety naskládáme listy salátu, na ně položíme plátky masa a opečená rajčata. Náplň pokapeme dresinkem a zakryjeme horním dílem bagety.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    914 KCal

    42 %

    38 %

  • Energie

    3824 KJ

    42 %

    38 %

  • Sacharidy

    127,0 g

    144 %

    127 %

  • Vláknina

    8,8 g

    29 %

    29 %

  • Bílkoviny

    39,9 g

    63 %

    59 %

  • Tuky

    25,7 g

    40 %

    37 %

  • nasycené

    6,8 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Šunková pěna

Skvělá svačina do práce i do školy.

Špízy s olivami a sýrem

Originální jednohubky, vhodné na každou party.

Tvarohová pomazánka s olivami

Nemáte čas na vaření večeře? Vyzkoušejte tuto skvělou pomazánku.

Veselé chlebíčky

Nezapomeňte na silvestrovskou oslavu připravit chlebíčky.

Ricottové bochánky

Toto pečivo je inspirované italskou kuchyní.