Sendvič s rychlým hovězím rostbífem
Jednoduchý jako facka a přitom neskonale dobrý. Připravte si tento báječný sendvič jako svačinku nebo lehký oběd či večeři.
Postup
- Steak lehce potřeme olivovým olejem, pokapeme balzamikovým octem, osolíme a opepříme. Rozpálíme pánev se silným dnem a steak na ní opékáme 3 minuty z jedné strany. Pak ho otočíme, přidáme k němu rozpůlená rajčata a pečeme další 3 minuty.
- Pak steak sundáme z ohně, na pánvi zakryjeme alobalem a necháme 5 minut odpočinout. Mezitím rozkrojíme bagety. Řezné plochy pokapeme zbylým olejem a lehce dokřupava opečeme na grilovací pánvi nebo v troubě pod grilem.
- Všechny ingredience na dresink smícháme. Steak nakrájíme na slabé plátky. Na dolní díly opečené bagety naskládáme listy salátu, na ně položíme plátky masa a opečená rajčata. Náplň pokapeme dresinkem a zakryjeme horním dílem bagety.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
914 KCal
42 %
38 %
-
Energie
3824 KJ
42 %
38 %
-
Sacharidy
127,0 g
144 %
127 %
-
Vláknina
8,8 g
29 %
29 %
-
Bílkoviny
39,9 g
63 %
59 %
-
Tuky
25,7 g
40 %
37 %
-
nasycené
6,8 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA