Kuřecí steak s bramborovým salátem s jarní cibulkou

nehodnoceno

Variací na bramborový salát existuje nespočet. Vyzkoušejte tu naši s majonézou a jarní cibulkou, která se skvěle hodí ke grilovanému kuřecímu masu.

Obtížnost

Lehké

Vaření 35 min

bez chladnutí

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Ve velkém hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme do ní brambory a uvaříme je doměkka. Brambory scedíme, zchladíme pod tekoucí studenou vodou, oloupeme a necháme zcela vychladnout. Poté je nakrájíme na velikost jednoho sousta.
  2. Jarní cibulky nakrájíme nahrubo a přidáme je do mísy k nakrájeným bramborám. Přidáme také majonézu, osolíme, opepříme a opatrně promícháme. Na závěr přidáme přepůlená natvrdo uvařená vejce a posypeme nasekanou petrželkou.
  3. Kuřecí prsa jemně naklepeme, ze všech stran je dobře osolíme, opepříme a potřeme olejem. Poté je opečeme z obou stran na rozpálené grilovací pánvi dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    821 KCal

    37 %

    34 %

  • Energie

    3434 KJ

    37 %

    34 %

  • Sacharidy

    30,0 g

    34 %

    30 %

  • Vláknina

    3,3 g

    11 %

    11 %

  • Bílkoviny

    45,7 g

    73 %

    67 %

  • Tuky

    57,0 g

    88 %

    81 %

  • nasycené

    1,9 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Grilovaná zelenina s dipem z kozího sýra

Báječný grilovací recept pro ty co neholdují masu.

Kuřecí prsa „caprese“

Šťavnatá kuřecí prsíčka se sýrem a rajčaty, chutnají z grilu báječně.