Diskuze

Ruská ambasáda žádá vyčištění počmáraného Koněva, přesun sochy odmítla

Ruské velvyslanectví ostře odsoudilo pomalování pomníku maršála Ivana Koněva v Praze 6 a požaduje jeho uvedení do původního stavu. Zároveň odmítá postup radnice Prahy 6, která se už o pomník nechce starat a jeho očištění podmínila přestěhováním díla do zahrady ambasády. Ruské ministerstvo zahraničí v pátek v demarši protestovalo proti "zhanobení" pomníku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Ono jenom to,co předvedl v Dukelském průsmyku stačí,aby se o něm dalo říkat,že je vrah.Absolutně nepřipravená a zbytečná operace.25000 mrtvých na pár kilometrech.

4 0
možnosti
PS

Doporučuji dokument Dukla,krev a mýtus.

1 0
možnosti
BH

Ruská ambasáda nemá co žádat, vemte si toho vrahouna a táhněte...

2 1
možnosti
JR

Osobně jsem proti jakémukoliv a na cokoliv čmárání nakonec to nikoho nepřinutí aby se"chytil za nos"jenom to blbě vypadá a nakonec čmárat se dá na cokoliv viz Karlův most.

1 0
možnosti
Foto

A hele. Už je článek zase zpátky. To jsou divy...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Žádám zodpovědné politiky, ziskové i neziskové, humanitární i nehumanitární organizace. Občany, kterým není jedno, jak se przní dějiny ve prospěch Rusáků. Dejme dohromady byť poslední zbytky vzpomínek a zkušeností. Gen.Vlasov by si památkové místo v Praze zasloužil jako nikdo jiný. Navzdory rusofilům.

3 1
možnosti
JK

Už je tam Ovčáček s hadříkem?

0 0
možnosti
Foto

Připadá mi hodně, hodně zvláštní, jak rychle tento článek zmizel z hlavního zpravodajství a propadl do krajů. Dalo mi dost práce jej dohledat. Farmářka, trapná ČSSD, turisté na Sněžce, osmiletý kluk v autě... TO jsou HLAVNÍ zprávy! Rusáci jsou bohužel i zde hájeni. A to jsem si myslel, že jsem se dožil demokracie. Ale je to jen jako ve známé písni jen DEMO demokracie. Snad to DEMO ještě bude někoho zajímat...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
DK

Babička říkávala že za války to nebylo lehké, ale že za bolševika to bylo stejně těžké.

0 0
možnosti
JJ

Zajímalo by mne, jak se rusové starají o památníky a hroby našich občanů padlých na území Ruska!

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti