Vážná dopravní nehoda u Votic na Benešovsku. (28. července 2022)

Vážná dopravní nehoda u Votic na Benešovsku. (28. července 2022) | foto: Záchranná služba Středočeského kraje

Při srážce auta se sanitkou na Benešovsku zemřela převážená pacientka

  • 29
U Votic na Benešovsku bouralo před 13. hodinou osobní auto a sanitka převážející pacientku. Žena kvůli nehodě zemřela. Havárie si vyžádala tři zraněné, z toho dva těžce. Budějovický a pražský záchranářský vrtulník je přepravily do pražských nemocnic. Silnice byla v místě nehody uzavřená.

„Před 13:00 byla na silnici I/3 u Votic oznámena nehoda osobního auta a sanitky, která převážela pacientku. Ta bohužel v důsledku nehody zemřela,“ řekla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Silnice je kvůli zásahu záchranářů a vyšetřování mezi 32. a 33. kilometrem uzavřená. Omezení trvalo přibližně do 18. hodiny.

Těžce zraněného muže přepravil vrtulník do Ústřední vojenské nemocnice v Praze, těžce zraněnou ženu do Motola, muže se středně těžkým zraněním záchranáři transportovali pozemní cestou do benešovské nemocnice, uvedla mluvčí krajských záchranářů Monika Nováková.

Příčiny a okolnosti případu policisté vyšetřují.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,