ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: HZS Jihomoravského kraje, iDNES.cz

Při nehodě osobního a nákladního auta se na Domažlicku zranila žena a dvě děti

  • 0
Vážné zranění utrpěla v sobotu odpoledne při nehodě osobního a nákladního automobilu za obcí Poděvousy na Domažlicku řidička osobního automobilu. Spolu s ní byly zraněny také dvě děti, řekla mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda se stala na silnici druhé třídy na rozhraní okresů Domažlice a Plzeň - jih před 14:15. „Řidička utrpěla vážná zranění a v bezvědomí byla transportována cestou letecké záchranné služby na emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Spolu s ní byly zraněné dvě děti, utrpěly středně těžké zranění a při vědomí byly obě transportovány na akutní příjem fakultní nemocnice,“ uvedla Svobodová.

Řidička osobního vozu, narozená v roce 1982, s největší pravděpodobností přejela do protisměru, kde se střetla s nákladním automobilem, uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Požití alkoholu u řidiče nákladního auta policisté vyloučili dechovou zkouškou, u řidičky vzhledem k jejímu zranění nařídili odběr krve. Silnice bude ještě nejméně dvě hodiny neprůjezdná, řekla Raindlová.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,