Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J93i27r25k81a 57N91o90v29á35k 6832795915889

jo recenzent tvrdej chleba má, muset přeposlouchat 20 songů vondráčkový kvůli článku, to jsou těžce vydělaný peníze.

+201/−3
doporučit
19.11.2018 11:23

P57e66t32r 72K63a92d16l32č10í33k 1773635625490

... polovina nestojí za nic a druhou jsem ještě neslyšel ...

+114/−1
doporučit
19.11.2018 11:17

K94a22r89e33l 63N55o59v92á36k 8594881450966

Polovina nestojí za nic? Tak to je ještě slušná bilance, ne? Já měl dosud pocit, že obvykle se dávají na album dvě, tři slušné písničky a zbytek je vata na doplnění do sedmdesáti minut.

+80/0
doporučit
19.11.2018 11:21

Z62d38e10n47ě63k 56S46t64r11n15a65d 1475520366709

Jak již bylo napsáno, LV svým repertoárem pořád tak nějak zamrzla v době mezi Marmeládou a Snowborďáky. Bohužel ty písničky už od čtyřicetileté "supermámy" nezní moc věrohodně. Ale co, fanoušci si to koupí a my ostatní můžeme případně v autě přeladit na jinou stanici.

+71/−2
doporučit
19.11.2018 11:29

M87i93r25o57s78l38a37v 78M39e70d 3884686

Přiznám se, že tohle je pro mne tak trochu záhada - kdo tohle poslouchá? Lidé mají různý vkus a každý poslouchá něco jiného, nicméně já skutečně neznám nikoho, komu by se líbila tvorba LV...

+36/0
doporučit
19.11.2018 21:19

K34l12á17r38a 45T13r14n70k35o47v94á 3764259984929

Talent pílí nenahradíš.

+47/−2
doporučit
19.11.2018 12:10

J58o57z88e27f 97V18y16s65k65o71c93i30l 1486821984726

Fotka s trickem Talent inside me rozesmala nahlas :D

+40/−1
doporučit
19.11.2018 12:00

J67a33n84a 56H95a75w13l58i18k17o32v66á 9268684774623

Co čekáte od desky, na kterou přestárlému diblíkoví napíše texty maminka? Texty zhruba podobné jako v době Marmelády?

+56/−4
doporučit
19.11.2018 11:47

M11a22r38i84a 79G23r10a50j35c92a10r 7728797412190

Ale to sebavedomie - keď si prečítate čo si nechala napísať o sebe na Wikipédii, alebo zahraničných filmových databázach ( respected actress, intellectual family). Len tak mimochodom, Ludia z intelektuálnych rodín to o sebe písať nemusia, je to totiž vidno na ich prejave a práci...

+62/−5
doporučit
19.11.2018 11:24

R50o86m63a94n 14B56l74a18ž11e61k 6222244490988

Nemít v rodině Helenu, tak ani nevíme, že nějaká Lucie vůbec existuje a dokonce zpívá. Každá druhá zpěvačka z kterékoliv amatérské kapely si ji natře na chleba kdy bude chtít. A na to bych si klidně vsadil. ;-)

+43/−2
doporučit
22.11.2018 13:56

L98e42n97k54a 35N51o84v81á 9855438825521

Polovina nestojí za nic a druhá polovina stojí za houno ;-).

+35/−1
doporučit
21.11.2018 16:25

D70a56n54i49e19l 57M45a36g90n56u75s 4803235674957

Mě zaujalo, jak se na těch fotkách pořád hrabe ve vlasech a tváří jak boží umučení. Asi to má být jako nějaký pokus o sexy pózy, ale na mě to působí jako když někde zmokla a teď přemýšlí, kdo za to může.

+28/0
doporučit
19.11.2018 12:44
Foto

P65e62t76r 78J61a86n36o85v93s10k39ý 7802853836977

Do dnes je mi zahadou jak zpěvačka s rozsahem 4 tony může vyhrát slavíka :);-D

+27/0
doporučit
19.11.2018 16:58

J11i81ř18í 70N73o32v46á53k 1162729147909

Mám návrh pro tvůrce pořadu těžká dřina. Práce redaktora, který musí poslechnout 20 písniček Vondráčkové, co je proti tomu čistič jímek.

+23/0
doporučit
19.11.2018 16:04

J63a72n 51Č50e78r53n37ý 8270840304801

Polovina? Tak to je docela dobrý, ne? Ale poslouchat to nebudu, abych se přesvědčil.

+22/0
doporučit
19.11.2018 12:14

J15a73n19a 69H28o63ř25e57j15š54í 8157727777

Ona nekdy nejaka jeji pisnicka stala za neco? Krome teda Marmelady, ta byla roztomila. Jinak prznila zahranicni songy duchaprostymi texty a prisernym zpevem a nejaky jeji originaly, to se nedalo poslouchat vubec.

+56/−8
doporučit
19.11.2018 11:20

P78a41v58e35l 90K40o39v34a54n24d31a 3930394374

mám z té hudby pocit, že to je tak dobrý, jako gumový jídlo

+23/−1
doporučit
20.11.2018 19:46

T86o39m17á39š 69R83ů96ž86i88č68k57a 8375835874186

Nebuďte na ní tak zlí, takový Michal David by jí to určitě pochválil.

+23/−1
doporučit
19.11.2018 12:43
Foto

D88a43n 57R27u46b77í10n 4733953679

Za prvé článek nepatří do rubriky Kultura, ale Zábava a revue. Za druhé lituju recenzenty tenhle hudební odpad vytrpět. Za třetí nechápu kdo tohle kupuje... zřejmě ti co trpí hudební hluchototou (nebo i normální)

+34/−4
doporučit
19.11.2018 12:59

D58a39n50i74e49l63a 55B95r68u84n30c28l25í97k43o17v94á 1441713461322

Její fandové to koupí, i kdyby jí kritika dala 5%. Fanoušci Lucie Vondráčkové jsou velmi loajální.

+18/0
doporučit
19.11.2018 11:56

P81e12t49r 66M15a42r60e81č19e50k 1613161649738

Vtipná recenze. :-) Vondráčková nikdy nestála za zlámanou grešli. Nechápu jak někdo může takový brak vůbec poslouchat. Chudák Pleky :-( jestli mu doma zpívala..

+30/−4
doporučit
19.11.2018 15:20

R26a47d57i48m 92H18o73l37í91k 8498148238395

Nebudu masochista abych zjistil, kterých těch 10 kousků je lepších.

+19/−1
doporučit
19.11.2018 14:56

J12a48r44o91s78l60a95v 22B16a67b72e98l 8963508631185

Dvacet nahrávek na albu - už to samo o sobě je počet silně přehnaný.

+15/0
doporučit
19.11.2018 13:13

V13a20c76l62a90v 77P43e77r96o23u96t39k73a 6378217744651

Teda poslechl jsem si Simply the best tedy v podání Lucie " Ty jsi ten nej" a tak na tohle už musí být odvaha. Vondráčková tam dokazuje,že hlasově to vůbec nezvládá a tohle by se mohlo být ukázkové video na pěvecké konzervatoři.

+16/−1
doporučit
21.11.2018 14:13

J38a46r51o17s12l27a23v 84Š22m30e34j50d79a 8292189769860

Je divná.

+24/−4
doporučit
19.11.2018 12:21

Najdete na iDNES.cz