Diskuze

Morrissey: Zabíjení zvířat pro fastfoody je horší než masakr v Norsku

Poté, co Angličan Steven Morrissey označil Číňany za poddruh a srovnal smrt jelena s úmrtím dítěte, je tu další kontroverze. Na koncertu ve Varšavě rozzlobil zpěvák řadu lidí prohlášením, že zabíjení zvířat pro řetězce rychlého občerstvením je horší než atentáty v Norsku, kde zahynulo 76 lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

konquistador

2. 8. 2011 0:04
))

Vychutnal bych si před nim krvavej steak, a smál bych se u toho jako upír

0 0
možnosti

svatáDala

29. 7. 2011 23:18
Kdyby se

vyrobilo jen to, co se spotřebuje a ne takové nadbytky, které končí na skládkách a v pecích. Lidstvu hrozí obezita z nadměrného přežírání se /kromě Afriky/ !!!! Dříve člověk ulovil zvěř, kterou spotřeboval. Pak se začalo s chovem kvůli obchodu.

Z jeho pohledu chápu jeho názor a souhlasím s ním. Některým zvířatům hrozí vymření, ale lidstvo se neúměrně rozmnožuje!!! Co znamená lidský život oproti zvířecímu???

Mám raději zvířata než lidi. Ti se chovají nelidsky vůči sobě i vůči ostatním žijícím tvorů na této planetě a doufám, že přijde doba jeho vyhynutí;-€

To je můj svobodný názor!!

0 0
možnosti

Hairy_ass

30. 7. 2011 8:30
Re: Kdyby se

Tak to abyste s tím vyhynutím začala u sebe, ne? A pokud máte raději zvířátka, tak co Vám brání v odstěhování se někam na odlehlé místo, kde budete v míru a lásce žít s medvídky, jelínky a se zajíčky ušáčky. ;-)

0 0
možnosti

mistrpropr

29. 7. 2011 19:02
morrissey prober se

to, že někdo nejí maso, není důvod aby plácal takovéto nesmysly. asi tomu " zpěvákovi " ten gel, kterým si dělá svůj neskutečně skvělý (rozuměj tragický) účes, vlezl na mozek. a vůbec spousta komentářů od veganů a jím podobných mi tu přijdou dost z cesty. seberoztomilejší zvíře prostě NIKDY nebude v důležitosti života před člověkem. ale možná se pan morrissey cítí být na stejné úrovni jako zvíře. třeba si doma také líže genitálie. proti gustu žádný dišputát ale ať aspoň mlčí a nevykládá takové hovadiny...:)

0 0
možnosti

obejmi svého censorka za 14,90,-

29. 7. 2011 20:21
Re: morrissey prober se

On sice vykládá hovadiny, ale ty mu v tom zdatně konkuruješ.Rv

0 0
možnosti

Ten kdo viděl dozadu

29. 7. 2011 18:59
Já se vám směju

Směju se všem co tady žehrají nad zabíjením. Smrt není nikdy pěkná a nás je mnoho. Tahle to prostě chodí. Ta zvířata se prostě narodila aby my sme mohli žít dál. Klidně zvířatům strojte pohřby a plácejte po ramenou jak jste ti co stojí na správné straně barikády. Já si du dát řízek.

0 0
možnosti

zluta-rozinka

29. 7. 2011 18:10
morrissey

R^

0 0
možnosti

enrigo

29. 7. 2011 17:56
jist maso není zdravé

Člověk donedávna jedl maso jen sporadicky a málo, živil se především obilninami. To jen dnešní doba blahobytu přinesla jev dříve neznámý, totiž každodenní požírání masa. Je to pro člověka nepřirozené a nezdravé. Produkce masa, chov jatečních zvířat stojí obrovské peníze, Odpad z těchto chovů znečišťuje přírodu. Dobytek produkuje obrovité množství metanu. Maso. které pochází ze zvířat mnohdy brutálně poražených na jatkách má v sobě obsaženy látky, které přímo souvisejí se způsobem porážky, kdy zvířata jsou stresována. A dalo by se pokračovat. Vysoký výskyt rakoviny přímo s nadměrnou konzumací masa souvisí. Proč draze krmit dobytek obilím, když člověk může to obilí jíst rovnou, a nemusí ho prohnat útrobami dobytka. Nuže, zpět k potravě našich předků a nebude nám tak blbě...

0 0
možnosti

vovák

29. 7. 2011 18:30
Re: jist maso není zdravé

uvažujete správně! Díky vám je masa na trhu dost a jeho cena je mírná, takže my všežravci, kterým Bůh nedal knihu, čepec bachor a sléz jako vám býložravcům, si můžeme každý den dávat biftečky, řízečky, gulášky a další chuťovčičky! R^

3 0
možnosti

hilsner_urquell

29. 7. 2011 17:46
Za kazdy zvire, ktery Morrissey nesni

ja sezeru tri ;-D

0 0
možnosti

KarlP

29. 7. 2011 15:31
Souhlas

Zacházení se zvířaty obecně a na jatkách zvláště je hrozné a v důsledku ponižuje i lidsko jako takové.

Snad jednou nastane doba, kdy se na velkochovy dobytku nebo drůbeže a jatka budeme dívat tak, jak dnes vnímáme například inkviziční procesy.

Morrissey má pravdu a  že se některým lidem jeho prohlášení nelíbí neznamená, že to tak není.

Souhlas také s "já to nebyl, já to nebil!" v 10:56.

 http://www.youtube.com/watch?v=gtG-07tRJvg

2 0
možnosti

Escoto

29. 7. 2011 15:20
Člověk je od přírody všežravec...

... že tendle šašek neprostuje i proti jiným pradátorům v přírodě?

0 0
možnosti

Dvořác

29. 7. 2011 15:33
Re: Člověk je od přírody všežravec...

však to zkuste třeba se skupinkou lvů - vysvětlete jim, že by se měli zamyslet nad tím, jestli by se neměli stát vegetariány - určitě Vás budou nadšeně poslouchat a zbytek večera o tom budou přemýšlet a diskutovat R^

0 0
možnosti

StumedlazOltecu

29. 7. 2011 14:50
Těmi Fastfoody na Václaváku

zvolny  doháníme  AMEWEIKU/KDYŽ UŽ NE JINAK/

0 0
možnosti