Diskuze

Vrátí se Mireille Mathieu, čtenáři iDNES.cz můžou mít lístky přednostně

Šansonová legenda Mireille Mathieu vyrazí na evropské turné Made in France a nevynechá ani Prahu, kde naposledy vyprodala hned dva koncerty. S doprovodnou kapelou a vokalisty vystoupí 8. března 2019 v Kongresovém centru. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale znají ne jen ve Francii. To jste asi nebyl na jejím posledním francouzským tourné, vše vyprodáno a rychle. Já byl v Olympii, nádherná atmosféra.

Francouzi si přejí konzerty v jejich zemi.

0 0
možnosti
SK

Stejně jako si češi přejí Alexandrovce v ČR. Rozhodně Mirelle a Riu je o stupen lepší než postsovětští alexandrovci!!

0 0
možnosti
JK

J61a76n 34K37a42n58t

8. 10. 2018 14:20

Spojovat komunisticky svatek MDZ s vystoupenim se silne pravicovou a hlavne antikomunistickou orientaci Mireille Mathieu je celkem paradox. Pro informaci, ve Francii, kde prakticky verejne uz nevystupuje, tuto zestarlou imitatorku E.Piafové mlada francouzska generace uz témer ani nezna.

0 0
možnosti
SK

Ale komunistický svátek MDŽ a První Máj , je scestné. Tyto svátky pracujícího lidu světa zde byly už dávno před MarxLeninysmem !! A Mireille Mathieu není a nebyla jedinou zpěvačkou jež vystupovala a pořádala koncertní turné po Brežněvovském SSSR !! Byli to i Luis Setchma Armstrong s Ellou Fitsheraldovou, Bonie M , včetně ABBy ! - A pane Jane Kante i vám se stáří nevyhne, jen vy nebudete mít tolik fanoušku i těch mladých jako má právě MM !!

0 0
možnosti