Diskuze

Kytarista Eddie Van Halen podlehl rakovině, bylo mu 65 let

Ve věku 65 let zemřel na rakovinu kytarista Eddie Van Halen, spoluzakladatel hardrockové skupiny Van Halen. Americko-nizozemský rocker je považován za jednoho z nejlepších kytaristů. V roce 2011 jej časopis Rolling Stone zvolil sedmým nejlepším kytaristou historie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R.I.P. Hrdinové našeho mládí odcházejí :-(

Pro zajímavost... Fašistický FB mi zablokoval hitovku Can't Stop Loving You, s obalem alba Balance... asi kvůli dětský pornografii nebo co..

0 0
možnosti
JK

Ačkoliv jsem silně zaměřen na disco pop 80 let, tak jump měl geniální synthový part. To je jediný song, který se mi od nich. Nakonec byl ten synťák Oberheim DXa lepší, než původní Prophet 5 ze kterého se začalo kouřit :-)

0 0
možnosti
VS

Velice, velice smutna zprava.... rok 2020 je zatim opravdu odpornej. V lednu zemrel dalsi genius r’n’rollu Neil Peart, pak Cinani poslali do sveta svuj darecek, .... a ted Eddie.... jinak dalsi kytarovy genius, ktery neumi noty je Slash. A hraje jako Pan Buh.

4 0
možnosti
RD

Paul McCartney taky neuměl noty.

0 0
možnosti
JV

Tak trochu číst noty asi uměl, když studoval hru na klasické piano, ne?;-)

0 0
možnosti
RS

Smutná zpráva po ránu ;-( a nic s tím nenaděláš...

3 0
možnosti
Foto

J59a63n 10K59ř86í94ž

7. 10. 2020 4:08

A co Plant, Nazareth a další....

0 1
možnosti
RK

Já nevím, ale jestli už v roce 2001 oznámil rakovinu, nebyl jeho skon spíš zapříčiněn kombinací věk + nemoc + životní styl?

0 1
možnosti