Diskuze

Bregovič přidává v Praze koncert

Ještě jedno vystoupení navíc museli pořadatelé přidat k pátečnímu koncertu srbského kytaristy a skladatele Gorana Bregoviče s kapelou Wedding and Funeral Band v pražské Lucerně. Světoznámý muzikant a autor hudby k filmům Emira Kusturici zahraje i o den později v Divadle Archa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ljepotica

21. 10. 2004 20:38
...
v tom pripade se omlouvam,ale nechapu proc mate nick Kusturici,kdyz (predpokladam) nemate s jazykem at uz srbskym ci chorvatskym nic spolecneho...(ljepotica je totiz rodu zenskeho...) a samozrejme,nejsem hloupa...narozdil od Vas jsem tam vyrostla a myslim si,ze toho vim vice nez Vy,co jste si precetl v knihach...(usuzuji z toho,ze jste podle nicku nerozpoznal ani me pohlavi) ovsem to samozrejme neberte jako urazku,ale proste me to zmatlo,jelikoz i na jinem webu uvadi ,ze je z makedonie a jinde zase,ze je z bosny, tak jsem z toho byla vicemene zmatena... jinak tedy pardon a omlouvam se,jestli je to tak (umim uznat svoji chybu) ,jen nevim proc si tedy tu jeho narodnost neujasni vsichni novinari...
0 0
možnosti

ljepotica

20. 10. 2004 22:31
ostuda!!!
mili redaktori, v nadpisu uvadite,ze Goran Bregovic je srbsky kytarista,ale pak uvadite,ze se narodil v Sarajevu.... co si mam o tom myslet?... no nevim,mam z Vas smisene pocity.... priste radsi kouknete do atlasu nez napisete takovou hovadinu...:)
0 0
možnosti

Kusturica

21. 10. 2004 10:50
Re: ostuda!!!
A pán je znalec. Asi ti nějak uniklo, že v Bosně a Hercegovině žijí vedle sebe tři etnika Srbové, Chorvati a muslimové a Goran Bregovič se sice narodil v Sarajevu, ale je srbské národnosti. Když chceš někoho poučovat, tak si raději předem ověř fakta, ty umělče!
0 0
možnosti