Diskuze

RECENZE: Adam Mišík na nové desce šišlavě ohlupuje holčičky

Zpěvák, herec a dívčí idol Adam Mišík se na novém albu 2.0 prezentuje jako ufňukaný a protivný citový loudil. Jeho deska je jeden z nejhorších počinů, které na sklonku loňského roku vyšly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

D19a69v79i33d 69R35i22e63s50z

16. 1. 2020 11:27

10% je zbytečně moc.

0 0
možnosti
VP

Teda ten song s raperem ten Míšík se tam vůbec nefrázuje dobře ,bohužel měl by tu kritiku spíš přijmout než se bouřit.

0 0
možnosti
LV

To nejde. To nejdeeeee!

Ukrutne :-/

0 0
možnosti
MW

No bohužel svět je otočený na ruby a rozhoduje zisk na konci. A ty šišlavý songy vydělávají spoustu peněz, takže bude šišlat dál. ;-)

1 0
možnosti
DH

Nejenže neumí zpívat, šišlá, ale navíc odhazuje hořící vajgly z okna, za to by měl dostat jednu výchovnou.

1 0
možnosti
LZ

Nenechte zpívat Mišíka!

2 1
možnosti
LZ

Myšleno samozřejmě Adama.

0 0
možnosti
JK

“Nechte zpívat Mišíka”. Jak je vidět, je mnoho těch z nás, kteří by rádi opět rozhodovali, kdo co musí, může a nesmí. Nejde ani tak o to, jestli Adam Mišík má nutkání otřít si svůj nadržený parůžek, ale o to, aby si moh’ dělat, co ho baví, aniž by musel za to platit úlitbami mocným a aniž by někomu škodil. A má svoje publikum, které mu naslouchá i platí. A v čem je jiný než třeba Marek Ztracený nebo samolibý narcis Leoš Mareš? Ti snad dělaj umění? A vyprodávají O2 arénu. Od recenzenta se dá čekat hudební kritika..., ale ne osobní výpady proti někomu, kdo nikomu nijak neublížil. Pro hudební fanoušky: “ ber, nebo nech být”. Ale nikdo z nás určitě nechce opět psát po zdech: “.....

3 0
možnosti
JK

To je k nevíře kolik lidí si dá dnes do klipu nějaké retro auto. Přitom oni k těmto retro věcem nemají vůbec žádný vztah.

2 0
možnosti
VZ

Je to ulisny a slizsky prave tak, jako Adam. Svoje posluchacky si to urcite v radach pubertalnich 12 letych fanynek najde.

2 1
možnosti
PH

Tak to je vidět že Adama vůbec neznáte. Nemáte ani ponětí jaký je. A neposlouchají ho jen 12-leté fanynky. Jsem dospělá ženská a máma od dvou dětí. A nestydím se za to že poslouchám jeho písničkya že ho mám ho ráda ( samozřejmě jako člověka, aby tu zase nevznikly nějaké dohady ). A je nás starších fanoušků víc. Adam je fajn kluk a vždy vstřícný k lidem. Jediný slizký člověk jste tu Vy.

2 1
možnosti
VZ

Je to ulisny a slizsky prave tak, jako Adam. Svoje posluchacky si to urcite v radach pubertalnich 12 letych fanynek najde.

0 1
možnosti