Diskuze

ANKETA: V dokumentu lákají muže na smyšlenou školačku. Je to v pořádku?

Jen pět hodin trvalo, než 83 mužů od 26 do 63 let zareagovalo na smyšlený profil dvanáctileté dívky, který vytvořilo režisérské duo Víta Klusáka a Barbory Chalupové. Pokus vedl k natočení celovečerního dokumentu V síti, na jehož dokončení shánějí tvůrci peníze pomocí sbírky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jak víte, že ti co se ozvali netočili podobný dokument, jen s pohledem z druhé strany?

něco jako udavač udal udavače.....

2 1
možnosti

to by se dopousteli trestneho cinu, pokud by v ramci sveho dokumentu pred nezletilou onanovali

1 0
možnosti

No a kde ten profil založili? Většinou je podmínkou věk minimálně 15 let..

0 0
možnosti

zalozily si ho samy, jsou plnolete

0 0
možnosti

Pedofil je to stejne jako homosexual nebo jina rekneme anomalie. Spousta lidi to bez problemu utaji - tak nejak udrzi v sobe a vystaci si pouze s monitorem pocitace po vecerech. Ale kdyz prijde realna moznost - nabidka, proste do toho logicky jdou. V tomhle je problem a nebezpeci provokaci.

0 1
možnosti

Jaka provokace? Holka ma profil a pedofilove pred ni onanuji, cimz porusuji zakon. Jak vite, kolikrat to delal pred realnou nezletilou, ktera si neuvedomuje nebezpeci interentu?

5 0
možnosti

Jestli jsem to dobre pochopil, tak natoceno to vlastne uz je, tak na co je ta sbirka?

0 0
možnosti

No, vidím, že udavačství a práskačství mezi čechy jenom kvete

2 5
možnosti

Jake udavacstvi? Pedofily, kteri onanuji pred detmi je potreba pronasledovat a odsuzovat k nepodminenym trestum v zajmu ochrany deti.

2 0
možnosti

J48a36n 68Z24í33m81a

4. 5. 2019 7:09

Pokud by takhle chytala Policie, jistě by to bylo v pořádku. Tady to vypadá jako podobný projekt Tomáše Magnuska před 5 lety. Pan režisér problém nejenže nevyřešil, ale vyvolal jen obrovskou vlnu nenávisti. O kom bylo a to často i neprávem, řečeno, že je "Smejd" proti tomu byly celospolečensky přípustné skoro ty samé věci, jako proti židům v třicátých létech. Budou zakládány komunity nenávisti proti každému, kdo by z něčeho takového byl jen podezřelý.

Jestli chcete vědět jak to v takovém klimatu vypadá, počtěte si zde

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=30670

0 5
možnosti

To uz je hodne prasacka argumentace, srovanat deviantni pedofily zneuzivajici deti s Zidy ve 30tych letech. Uz v bibli je psano "muze obcujici s detmi utopte". Nenavist k podfilu zneuzivajicim deti je stara jako lidstvo samo. Pro devianty, kteri onanuji pred nezletilou ( i jen domnelou!!!!!) neexistuje zadna omluva ci polehcujici okolnost. Pedofil, ktery ma neodolatelnou potrebu zneuzit dite se muze nechat vykastrovat, operovat mozek nebo spachat sebevrazdu. Jedine co mohou a musi pedofilove zenuzivajici deti ocekavat je nenavist, nepodminene tresty odneti svobody a zevrejnovani jejich identity na internetu jako napr. v pripade Petra Dostala.

2 0
možnosti

Je děsivé, jak mnozí muži tady to kritizují. 8-o proč? Copak není správné mluvit o tomto nebezpečí pro děti? Asi jim to přijde normální, že se budou ukájet nad malou holkou....

10 2
možnosti

Muži jsou obvykle k sexuálním deliktům smířlivější, neboť jejich páchání je z 90% mužskou záležitostí a chlap má přeci pro chlapa pochopení.

2 4
možnosti

Tohle má zakázáno policie jako tzv. nedovolenou provokaci. Ale aktivisté to dělat mohou? Já s tím souhlasím, ale ať to tedy mohou dělat i policajti, jako v US, kde jsou sting operations normální.

5 1
možnosti

policejni provokace je u nas dovolena ... nicmene - byla tu skupina 'teroristu', kterialem skoncili na dlouhe roky ve vezeni jen proto, ze zvanili ... ale meli smulu na policejniho provokatera, ktery jim donesl kanystr s benzinem a vybusninou, dovedl je ke kolejim, kde s nimi polozil bombu ... a byli v prvnim kole odsouzeni za terorismus ....

to je to obrovske nebezpeci provokaci ... ze provokater lidi privede do situace, kdy selzou a do ktere by se jinak nedostali ...

2 1
možnosti

Pokud si zadny sexualni nasilnik nebude jisty, jestli se bavi s ditetem, nebo s nekym kdo ho nataci (pripadne rovnou s policajtem), tak to bude jen dobre.

11 0
možnosti

Z toho, ze si pise po netu, poznate, ze je naslnik? Jak jste to poznal? To pak muzu tvrdit to same i o Vas ...

0 1
možnosti

Celkem bych se nechtěl dožíd doby, že se původně bezúhonným lidem budou podsouvat kriminální nabídky čehokoli jako provokace a kdo selže, bude s ním zacházeno jako s největším zločincem. Normálně nikoho normálního nenapadne brát v regálu čokoládu a nezaplatit ji, ale když bude někdo chodit a nabízet ji s nějakou průpovídkou, jak moc špatný je ten, který neodolá? Když sám od sebe by se toho nedopustil, ani by ho to nenapadlo. Je to nebezpečný nástroj, todlecto.

4 5
možnosti

dožít, překlep, pro hnidopichy.....

0 0
možnosti