Diskuze

VIDEO: Shrek má novou upoutávku. S obézním Kocourem a vyděšeným Oslem

Kocour, který připomíná Otesánka. Oslík prchající před Shrekem s výkřikem "Pomóóóó, úchylák!". Fiona, jejíž portrét zdobí výmluvný titulek Wanted. I takové obrázky přináší nová upoutávka ke čtvrtému, pravděpodobně poslednímu dílu animovaného hitu Shrek s podtitulem Zvonec a konec. Podívejte se.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

misticjoe

22. 12. 2009 10:18
mimochodem

Všichni, co tu obhajují český dabing Shreka - porovnejte laskavě českou verzi traileru s anglickou (http://www.youtube.com/watch?v=xIlv9OgRnTM) - je to nebe a dudy. Naši dabéři prostě često odfláknou co můžou.

0 0
možnosti

Marki123

22. 12. 2009 16:29
Re: mimochodem

Už proto že nadabovaný výsledek je v monu nemůže být níkdy zvuk stejný. Ale jinak samozřejmě souhlasím, náš dabing je velmi dobrý. Originál s titulky je vždy několikanásobně lepší.

0 0
možnosti
M

misticjoe

22. 12. 2009 10:12
ach ouvej...

Shrek už měl mít padla po třetím díle. Tohle bude totální vykrádačka jiných klasických fláků. Už jen v té ukázce - kde já jen to "...ale teď se mi nechce." už viděl. Že by v nějakém stripu Garfielda? Ostatně toho bude kocour asi kopírovat věrně...

0 0
možnosti
JL

Lippy

22. 12. 2009 9:43
Český dabing....

nevím proč zas prudiči prudí proti všemu aby byli cool ;-O

Náhodou Vízner byl vcelku obstojnej ale další jména mi neutkvěla :-/

0 0
možnosti

Robin of SherwOod

22. 12. 2009 18:03
Re: Český dabing....

No já neprudím proto, abych byl cool, ale prostě jen proto, že mi dabing filmy či seriály doslova kazí. Ačkoliv jde z velké části o zvyk, prostě dabing ubere filmu jeden rozměr a v drtivé většině případů je uhlazenější a zalamuje hrany - a to bohužel zejména ty pozitivní. Abych vyzdvihl dabing, který se dle mého extrémně povedl, tak jsou to Profesionálové, Červený trpaslík, Hvězdná Brána (i Atlantis) a Simpsonovi.

Jenže i třeba u Red Dwarfa jsem při sledování originální verze měl pocit, jako bych viděl další dimenzi toho seriálu (a to jsem ho předtím viděl mockrát). A opačným směrem mám to samé, jenže v té problematické rovině - dabing ty dimenze prostě ztrácí.

0 0
možnosti