Diskuze

Trilobita vyhrál film V síti. Cenu má i Jana Brejchová, anticenu Rada ČT

Bez diváků v sále a pouze prostřednictvím streamu se vyhlásily ceny Trilobit, které udílí Český filmový a televizní svaz. Hlavní trofej získal dokument V síti. Cena Vladislava Vančury za celoživotní dílo putuje k herečce Janě Brejchové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Procházím si článek Lipovská a její válka o Lidice.

Osobně se v létě na radě pohádala s Wollnerem o reportáž o Lidicích. Radní nemají co zasahovat do pořadů. Tak rozjela oplátkou Lipovská kauzu detailní ekonomické analýzy pořadů Fokus Moravce a Reportéři ČT Wollnera o Lidicích.

Ze zákona nemá co radní rady nahlížet do faktur a smluv ČT. To může ze zákona jen dozorčí komise a nesmí interní materiály vynášet ven.

Tehdejší vedení rady jí to rozmluvilo a snaha Lipovské vyšla naprázdno. Dnes je vedení rady pryč a je navolena nová dozorčí komise, aby porušování zákona a střet zájmů Lipovské lépe procházely.

(Lipovská svou přítomností v radě porušuje zákon, pokud nadále v radě vystupuje jako členka politických spolků Bobošíkové a jedná v jejich zájmu. Jde o střet zájmů. Radní ze zákona nesmí být politicky aktivní.)

Celé je to v Poslanecké sněmovně pod palcem volební komise složené s převahou z ANO, SPD a KSČM, která porušování zákona Lipovskou zatím kryje. Na návrh poslance z ANO vyšlo prohlášení, že se mají poslanci vyhnout vměšování do toho, co páchá současná Rada ČT...

Bobošíková si v novoročním názoru pochvaluje, že malá změna v radě, Lipovská a spol., a ledy se v ČT konečně pohnuly k lepšímu.

Teď koukám, že spolek Bobošíkové v Lidicích se čerstvě oficiálně rozešel s ochráncem StBáků Vodičkou a založil si nový lidický spolek. Poslední tři Lidické ženy ze spolku Bobošíkové hned v úvodu jejího působení odešli. K čemu zástupkyně "lidických žen" bez jediné lidické ženy? Ale spolek dál tvoří příbuzní lidických obětí a ta parta kamarádů s Ovčáčkem a Lipovskou...

Ataky na ředitelku Památníku Lidice vycházely z toho, že ji jmenoval Herman z KDU-ČSL, co se rozjel chválit Sudeťáky na sudetoněmecký sjezd. Což je pro Bobošíkovou nepřijatelné a Památník Lidice pak podle její konspirace kopal za Sudeťáky. "Lidické ženy" Bobošíkové (které neexistují) proto odmítly pokračovat ve spolupráci s Památníkem Lidice.

0 1
možnosti

Tady má Bobošíková vcelku pravdu. Písnička o českých udavačích, tentokrát z Lidic, pochází z Mnichova ze sudetoněmeckého institutu mapující zvěrstva proti lidskosti páchaná Čechy. V Mnichově samozřejmě nebudou nějakou lidickou ženu pardonovat, ale naopak jí pořádně natřou. Už jen proto, aby to českým aktuálním náckům vytmavili.

Výklad historiků, že jde o dodatečný povrh českých kolaborujících četníků, je více pravděpodobný. Nicméně, narudlé lejno kolem propagandy Lidic se jen víc a víc rozmazává. Děkujme Zemanovi a Bobošíkové za ty dary. Vykradli a znehodnotili odkaz Lidic. Rv

1 0
možnosti

P87a55v40e67l 93K29ř45í89ž

24. 1. 2021 15:50

Na kom nebo na čem má být ČT nezávislá? Já bych spíš přivítal kdyby byla nestranná.

1 0
možnosti

Najděte si Drtinovou na DVTV s Kühnem, bývalým předsedou Rady ČT. Zeman má veřejnoprávní média za součást protizemanovské opozice. Zeman s Babišem hodlají odstřelit Dvořáka a převzít vliv nad ČT. Situace na radě k tomu směřuje. Demagogický populismu Zemana, Babiše, Okamury a Soukupa je vydáván za "žádanou veřejnoprávní objektivitu" hodnou českých koncesionářů. Předpokládaná budoucnost ČT. Populistická stoka. (To samé, co potkalo Lidice od Zemana a Bobošíkové.)

Kühn mj. kritizuje Lipovskou. V radě sedí jako ekonomka. Čekal od ní dozor nad problémy financování ČT a nad velkými zakázkami. Místo toho chodí Lipovská do rady řešit politické ataky v jednotlivých pořadech a úkoluje jimi dozorčí komisi. Ta má místo zakázek ČT řešit objektivitu třeba Moravce. (Aneb, rozvracení práce rady a ČT dle pokynů Bobošíkové.)

Dvořák zaslal radě dopis (v zápisu RČT 25.11.20), kde kritizuje jmenování nové dozorčí komise z hlediska porušení zákona. Neb účelově nebyl čas projednat kandidáty do nové dozorčí komise a ze zákona to nesmí být "lidi Bobošíkové a Soukupa". Uvádí např. Žádníka, bývalého manažera ČT, co dnes nakukává Soukupovi reportáže proti ČT.

(Na radě se řešili dvě diskutabilní reportáže Reportérů ČT o Lidicích a udání zdejší Židovky. První reportáž byla dost neobjektivní a nepodařená. Druhá reportáž vyjela po odvolání ředitelky památníku Lidice a natřela Zemana, Vodičku, Bobošíkovou, účelově rozhádané Lidice... Druhou reportáž kritizuje pro radu Lipovská. Viz odkaz níže.)

0 6
možnosti

Když byl v Lidicích konflikt s Foldynou a Nočními vlky, rozjela proruská dezinformační média proti Památníku Lidice štvanici a lynč za represe proti potomkům rudoarmějců a ruštině v Lidicích. Zaměstnanci památníku k tomu uvádí, že jim chodilo mnoho výhružek smrtí a povraždění jejich rodin a dětí.

Odvolání ředitelky a odchod většiny zaměstnanců z Lidic byl v zájmu jejich osobní bezpečnosti a bezpečnosti jejich rodin. Putinovské promoskevské StBácké mafiánské praktiky podporovaná přímo z Hradu.

Z toho je jasné, že tady nepůjde jen o demagogická slovíčka Lipovské či Soukupa. Česko čeká kauza Kuciak. To zemanova a burešova klika zvládne také. Ta kauza fakticky už probíhá. Rv

0 6
možnosti

...anti cenu měla dostat dramaturgie ČT!!

8 4
možnosti

Je zajímavé, že se v Radě vymění 3 lidi (tedy rozhodně ne většina, pokud umím počítat) a najednou dostane anticenu.

7 3
možnosti

Těch 10 oceněných radních porušilo zákon při odvolání dozorčí komise. Následně byl porušen zákon při volbě nové dozorčí komise. Jednání Rady podpořilo ve sněmovně ANO.

Zeman chce zlikvidovat Dvořáka a Soukup s Bobošíkovou pro to dělají maximum.

(Google snad máte.)

0 4
možnosti

Zemanova špína nezná hranic. Letci RAF, kamarádi Stříbrný a Horák, původem z Lidic, rozjeli v roce 1942 pro světová média svědectví o Lidicích a mohutně se zasloužili o světový věhlas odkazu českých Lidic. Mj. rozjeli v Anglii sbírku na poválečnou obnovu Lidic.

Komunistům, StB a KGB pracující na "osvobození Rudou armádou" a převzetí Prahy Moskvou se RAF nehodila do jejich propagandistického krámu. Stříbrný a Horák byli komunisty a lidickými ženami osočeni, že dík nim Lidice vyhladili a oba byli z Lidic po válce vyhnáni.

Horák 1948 emigroval, opět létal v RAF a 1949 se zabil při špatném počasí.

Stříbrný žil pod dohledem StB jako dělník v Písku. Na pomníku letcům RAF u Starého mostu v Písku je uveden. Lidice zde nejsou uvedeny.

Spolek za vybudování pomníku Horáka a Stříbrného přímo v Lidicích, začal s budováním pomníku a uložil zde základní kameny. Proti byla Bobošíková a na její popud obec Lidice nechala základy pomníku opět odstranit.

Je fajn vědět, že se Bobošíková s Dukou a Zemanem drží rudých not od KGB i v roce 2015. Lipovská je jasný etalon politické nezávislosti. ;-D

(Nové Lidice mají dohromady tak deset ulic. Po sametu zde došlo na přejmenování dvou ulic na Josefa Horáka a Josefa Stříbrného. Zmizely tak ulice Sovětské armády a Václava Noska. Nosek je horník z Kladenska, komunista, člen ÚV, za války za KSČ v Londýně, 1945-53 ministr vnitra. KGB má pravdu, letci RAF skutečně Rusy a komunisty v Lidicích odsunují v zapomnění.) ;-D

1 9
možnosti

Co to proboha melete za nesmysly? Co s tím má Lipovská a Rada ČT co dělat? Pokud nedáte jasný příklad toho, jak Lipovská jedná ve prospěch Zemana, tak laskavě mlčte.

6 3
možnosti

Po odstřelení ředitelky Památníku Lidice Bobošíkovou, Lipovská žádala po dozorčí komisi veškeré podklady k dílu Reportéři ČT o Lidicích, které se přímo dotýkají Lipovské a Bobošíkové. Zajímali jí scénáře, smlouvy a honoráře.

Práce StB jedna radost.

Památník Lidice si prochází peklem. Nájezd podniká smečka v čele se Zemanem, Dukou, zemanovci, Vodičkou, Bobošíkovou, Lipovskou, Okamurou, Foldynou s Nočními vlky, Ovčáčkem...

SPD má potřenu své nacistické ambice projevovat při pietě v Lidicích a na lidických ženách vytloukat nacionální politické body.

Kauza Lidice se táhne roky Českem jako smrad. Koukám, že zdejším křiklounům proti ČT je naprostý šumák, zda zemi ovládá nacionální Zemanova mafie. Rv;-D

2 11
možnosti

Jasný důkaz zaprodanosti a politizace ČT. Natočit reportáž, co se nelíbí Bobošíkové ohledně její účelové politické trafiky v Lidicích. Rv;-D

1 5
možnosti

J91i11ř20í 32D93e54š31t

23. 1. 2021 23:54

Kdyby byl Xaver ve svazu holubářů tak tu cenu získají oni.

7 2
možnosti

Kvičení trapásků z Trilobita je znamením že rada ČT dělá dobrou práci! Tzv. nejvýznamnější médium v zemi má být nezávislé a především apolitické!! Což se o současném stavu ČT rozhodně nedá říci!

12 2
možnosti

Co je Paluzgo? Máš snad za to ,že hlásání jediné europravdy a levičáckého hnoje je apolitickým informováním veřejnosti?

4 2
možnosti
Foto

K77a21r43e77l 79R85y92b21á94k

23. 1. 2021 23:15

Po tom, co ortel zlikvidoval zlateho slavika by mohl nastoupit reznik s filmem party hard a zlikvidovat tohle.

5 1
možnosti