Diskuze

Televizní film Bez tváře je světový i bez hvězd

Z velkých snů se těžko slevuje, režisér Tomáš Krejčí o tom ví své. Ale jak doloží premiéra jeho filmu Bez tváře v neděli na ČT1, vůbec to nemusí být na škodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

p8ja

20. 4. 2010 21:36
Harlekýnka?

Film začíná jako klasická Pilcherová, typická hudba, přírodní scenérie .... vše je ale trochu jinak než v klasických Harlekýnkách. Nebyl to špatný film. Oceňuji i pár opravdu vtipných okamžiků a pár zdánlivých maličkostí ze života : "když spíš tak dýcháš jinak"

0 0
možnosti
LC

lady cibul

19. 4. 2010 13:47
No?

Musím říct, že jsem po dlouhé době viděla v televizi něco smysluplného, obzvláště se mi líbil pan Vladyka. Jsem na něj moc zvědavá v Románu pro muže.R^

Výjimečná pochvala české telelevizi....

0 0
možnosti
PR

Mr_R

19. 4. 2010 9:51
Moc pěkný film

určitě by si zasloužil velké plátno více, než spousta jiného braku která se do kin dostane...

0 0
možnosti
KK

klikacka

18. 4. 2010 21:44
Diky...

Prave jsem dokoukala a musim rict, ze po dlouhe dobe to byl film, kterej me zaujal... ok, nerikam, ze tam nebyla hlucha mista, ale az na J.Noska (ta jeho poloha nespoutanyho typka s patkou uz me nebavi...jako by se zasek v casech Rebelu...) a na tu kudrnatou divcinu co byla zaroven na Nove v Pojistovne (nejak mi nesedla) tu vsichni herci odvedli supr pracI! Pan Vladyka byl uzasnej, stejne tak Petr Lnenicka a pani Jenikova. A moc diky produkci za Susan Pratt - od dob 10 things I hate about you a Center Stage ji mam moc rada, takze me jeji vystoupeni v ceskem pocinu velmi prijemne prekvapilo :)

Kolem a kolem - diky autorum za (po dlouhe dobe) prijemny nedelni vecer na CT :)

0 0
možnosti