Diskuze

TELEVIZIONÁŘ: Vážně u nás Peče celá země? To se teď teprve ukáže

Začít s cukrářskou reality show krátce po Vánocích, kdy pouhý pohled na zbylé krabice s vanilkovými rohlíčky vyvolává lehkou nevolnost, není možná nejlepší nápad. Ale na druhou stranu platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele, a kdo rychle dává, dvakrát dává.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dát pořad o pečení jako hlavní víkendový program považuji za velmi nešťastný nápad. Kolik procent bude sledovanost? Já to určitě sledovat nebudu!

0 0
možnosti

Viděla jsem asi třicet dílů britské seriálu Bake Off. Je to milý seriál, v porotě nejsou uřvaní šéfkuchaři, všichni jsou tam na sebe hodní a dokonce si pomáhají. Včerejší první díl Peče celá země jsem si užila. Atmosféra podobná jako na BBC, pekly se věci, které všichni známe a bylo to moc milé. Doporučuju všem, koho baví pečení a kdo má rád příjemnou a veselou soutěžní šou. Už se těším na příští sobot - bude štrůdl a Sacher.

2 0
možnosti

Jako modetátory bych přidal ještě Boučka a Koháka aby to mělo ještě větší lesk a profesionalitu...

3 2
možnosti

To už na ČT nejsou schopni vymyslet ani nějakou soutěž o pečení, ale musí si takový pořad (licenci) koupit ?

2 3
možnosti

Jak je v tom vymýšlení oproti ČT ostatní Komerční televize ? Jak velký podíl vlastních realizací je na NOVĚ,PRIMĚ,BARANDOVU a ČT. Pokud porovnáváme jedno médium měly by jsme to samé udělat i u těch ostatních. Pravdou je, a v tom máte pravdu, že v době GH. byly programy ČsT většinou československé s minimem převzatých z ciziny. Vzdělání programových pracovníků za třicet let se snad zvýšila a vyspěla od doby socialistické produkce. !! Ano, i dnes v mediích pracují lidé, jež byli vyškoleni socialistickými učiteli a profesory, s tím se musíte ještě pár desetiletí smířit. Ale snad doba dr. Vladimíra Železného a jeho ukázkové NOVY je pryč, a s kopírováním by se opravdu mohlo přestat.

0 0
možnosti

Tak já na to peču. ;-D

0 0
možnosti

Nějaká reklama na cukr?

0 0
možnosti

S tím pořadem nepeču..

0 0
možnosti

Oceňuji invenci ČT, jako hlavní televizní pořad v sobotu bude super zážitek soutěž, kdo upatlá největší nesmysl. Kočička s pejskem budou mít konkurenci.Rv

14 4
možnosti

Napsal jste naprostý nesmysl.

2 3
možnosti

Jsou Vánoce. Bude v porotě paní Bohdalová?

3 1
možnosti
Foto

Kdyz ne v porote, tak v troube.

2 0
možnosti

Takových mudrlantů a to to ještě nezačalo.:-)

2 1
možnosti
Foto

Ony mnohdy staci ukazky, obsazeni a samotny koncept, aby clovek usoudil ze nebude cilovka.

1 0
možnosti