Diskuse k článku

RECENZE: Přesný, čistý. Byla by škoda, kdyby se udržel v kinech Na krátko

Takový film jako Na krátko u nás vzniká vzácně. Příběh o dětech, ale ne pro ně, vyprávěný s citem a bez sentimentu. Jen si neujasnil, koho by chtěl oslovit kromě festivalových porot.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L44u10b11o61m13í13r 72K78a66m40e12n53s39k17ý 3660498333766

otázka je co takový film dělá v kině, kam se většina lidí chodí bavit. Filmy na přemýšlení patří do televize nebo do klubů.

0/−1
23.5.2018 21:27

M24a44r75t88i31n 47B40e60r75a43n 6409415166101

Proč?

+3/0
24.5.2018 9:08

T70o73m69á63š 49T69a84t51í42č55e15k 5180252840688

Podle ukázky to vypadá dobře udělané. Ale co nám to má říct? Nejsou tyhle srdcelomný filmy náhodou jen soap operas pro intelektuálky?

0/0
23.5.2018 21:13

J16á87n 24B24a24d82i92o84v55s78k63ý 2309514376396

Nerozumim těm procentům. Deadpool vlastne rozcupovan a 50 a tohle sama pochvala a 60.

0/0
23.5.2018 20:55

L48u35b33o12m82í64r 47K12a10m63e91n72s11k30ý 3820228313556

standardní přístup a musím říct rozumný, pro zahraniční filmy je laťka podstatně víš, konkurence je velká.

České filmy jsou malý zahnívající rybníček, cokoliv co není úplný propadák, potěší.

Takže slovní hodnocení je relativní s ohledem na původ, ale procentuální hodnocení je společné všem. Pokud by si chtěl člověk udělat obrázek jak je na tom vychválený český film ve světovém srovnání.

+3/0
23.5.2018 21:26

L91u69b55o25m26í90r 26K76a88m24e84n85s48k42ý 3240138163786

výš (já vím :-)

+2/0
23.5.2018 21:28

V84í22t 12Č13e67r84m24á60k 1324202903642

Film mě taky příliš neláká, ale předpokládám, že nějaký přesah (ať už to znamená cokoliv), se tam najde spíš než v nějakém komiksovém akčňáku...

0/0
23.5.2018 16:05

J71a66r41o74s59l67a82v 32T18o42m85a15n 6756339270237

Hm, tak nějak tak temně tuším, že jsem se celý film dozvěděl v tom dvouminutovém traileru. Nějak už nemám náladu na ty české, 1:1 popisné filmy bez nejmenšího přesahu, jen kondenzace problému.

0/0
23.5.2018 14:07

Najdete na iDNES.cz