Diskuze

Hvězdné války? Stojí i pár dolarů

Na jedné straně stamilionové tržby z kin, na straně druhé padělky za pár dolarů. To jsou krajnosti, které vroubí cestu poslední části Hvězdných válek, filmu Epizoda III – Pomsta Sithů. Od čtvrteční premiéry překonává závěr vesmírné ságy rekord za rekordem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honzasl

24. 5. 2005 10:27
Piráti
Filmová studia lžou. Žádné zráty z pirátství nemají. Většina lidí, co se kouknou na pirátskou kopii by kina jinak nešla, nikdo z nich by jim nedal ani cent. Takže studia o nic nepřišli. Nechápu, proč herci, producenti, režiséři musejí být boháči, stejně jako zpěvácí - zlevněte lístky a uvidíte, že kopie zmizí.... Já jsem na StarWars III byl, svoje jsem si zaplatil, druhý den jsem si film stahnul z netu a budu se diva do aleluja, neboť jsem si předplatil navždy.
0 0
možnosti

tnx

24. 5. 2005 7:54
Jo jo
To se mi libi. Za prvni tri dny vydela film pres 100 milionu dolaru, ceny listku jsou pekne drahe, herci jsou vesmes vsichni taky milionari, ale ti volodroidi ze studii se muzou pos*at, ze par chudaku si hold radsi poridi piratske kopie. Hej vy tam nahore, existuji lidi, kteri proste nemaji tolik penez a kdyz si nesezenou piratskou kopii, tak to proste neuvidi. Trosku soucitu a nebo se zamyslete, jestli jsou normalni ty honorare a vase vyplaty.
0 0
možnosti

Prubojny___kapitalista

24. 5. 2005 8:06
Re: Jo jo
Tak se na to nuzota nebude čumět, no. Ať tlemí do sudu s hořícími odpadky někde pod mostem. :-)))
0 0
možnosti

mahdi

24. 5. 2005 7:45
ZLODEJI !!!
Ano my vsichni jsme zlodeji, protoze si z netu stahujeme filmy. Ale nechapu, kde prichazeji tihleti manici z BSA, OSA, RIIA, ... na ideu, ze vsichni, kdo se na ten film koukli timhle zpusobem, by sli bez teto moznosti do predrazeneho kina nebo si koupili DVD (predrazene). Ja osobne jsem byl jeden z tech 68 tisic lidi, co sli do kina, protoze tam je Dolby Suround a velke platno. To ale neznamena, ze bych bez moznosti stahovani z netu chodil do kina se stejnou frekvenci, jako se divam na stazene filmy.
0 0
možnosti