Diskuze

Do kin znovu vtrhly světelné meče

Netrpělivě očekávané nové Hvězdné války dorazily do českých kin. Půlnoční premiéru Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů v pražském Slovanském domě vidělo několik stovek nadšených fanoušků. Podobnou mánii film vzbudil po celém světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

forhend

20. 5. 2005 7:29
Už se
těším...a trochu i z nostalgie, protože 1. díl (nebo 6. ) jsem viděl, když jsem byl docela mladík...a nemusím nic vypínat, protože vím na co jdu....že Saldo...
0 0
možnosti

Amarcord_1

20. 5. 2005 2:14
Lord vader? Yes, my lord?
RAISE!!! By the way: May the force be with you, Padawan SALDO. You are right, but the right is just a point of view... And your point of view leads out of cinema forever. You have to learn patience and tolerance, young Jedi. Good luck on your quest.
0 0
možnosti

Cryss

19. 5. 2005 13:06
Mě se to líbí
A mě se to líbíííííííí !!!  A že je to chvílema slaboduchý, to mi vůbec nevadí. Nevím, proč bych se měla zabývat ve volným čase něčím "intelektuálním", nebo číst něco z trapný současnosti, který mám kolem sebe dost a dost. Ať žije sci-fi a fantasy! Amen.
0 0
možnosti

saldo

19. 5. 2005 11:53
Vesmírná fantasmagorie
Hvězdné války – jak to zní přitažlivě. Láká to zapadnout do křesla, vnořit ruku do pytlíku s buráky, vypnout tu část mozku, která se zabývá soudností a nechat se unášet nekonečným počtem technicky skvělých, ale ve své podstatě pitomoučkých filmových a počítačových triků. Není se co divit, že série vznikla v USA, kde se můžeme setkat na jedné straně s geniálními vědeckými a technickými mozky a na straně druhé s obrovskou masou lidí, pro které je vrcholem literatury záplava komiksů a špičkovým sportovním zážitkem trapné divadlo zápasů „chyť jak můžeš“, které opravdově prožívají. No co, každému, co jeho jest, praví se. Prostě a dobře vypadá to, že lidstvo potřebuje utíkat z reality, a to bez ohledu kam. Nebo bezduše obdivovat. Tu charismatické politiky (někdy), tu zase špičkové sportovce (urodí-li se), nebo pop-idoly či herce. Pokud to dělají děti školou povinné, je to v pořádku, fantazie v tom věku pracuje nejvíc a nevadí, že představy máji máloco společného s realitou. Ovšem v dospělost
0 0
možnosti