Diskuze

Bohdalová se rozpovídala o sametové revoluci i konci světa

Že už o Jiřině Bohdalové všichni všechno vědí? Omyl. Dokonce i sama herečka po předpremiéře svého portrétu z cyklu Neobyčejné životy přiznala, že ji některé zpovědi zaskočily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jajaja00

15. 4. 2009 21:02
jedna z největších příslušnic něžného pohlaví skotu

Nikdy nezapomenu, jak začátkem devadesátých let v TV brečela, že za bolševika NIC NESMĚLA. Ona, která neslezla z obrazovky, z divadelních prken, neustále byla slyšet v rádiu, namlouvala spoustu večerníčků, hrála prakticky v každém filmu, ....... ona nic nesměla.

0 0
možnosti

emiltopzatopek

15. 4. 2009 16:51
Náhodou! Já u sebe nosím její fotku, když se vystavovala

nahá na balkóně a když je mi opravdu, ale opravdu blbě, tak si jí prohlížím. A zabírá to. V klidu se vyzvracím a je mi líp. Jo, na tu fotku ale nekoukám abych zvracel. Koukám na ni a říkám si: Ty, kdyby ses tak rozpovídala o sametové revoluci i konci světa! 

0 0
možnosti

Martin138

15. 4. 2009 11:01
B

Bohdalová hlavně ukázala svoje seschlý švestky a jako člověk prej taky za moc nestojí.Pro mě chodící přežitek

0 0
možnosti

pajkir

15. 4. 2009 8:53
a zmínil se někdo v tom jejím medailonu

ze je hrozne na penize a obcas krade?

0 0
možnosti

Winebibber

15. 4. 2009 9:49
Re: a zmínil se někdo v tom jejím medailonu

obcas?... ta krade, kde může... jak je nějaké párty s pohoštěním, tak se tam objeví s obrovskou taškou... ;-D ... jojo... tahle paní pro tenhle národ toho přece tolik udělala... ;-D

0 0
možnosti

agent

15. 4. 2009 3:37
Šťastná to žena,

ta paní herečka. Přežila všechny režimy a to i v situacích, které jiným lámali vaz! Za co pan otec seděl "za komunistů" nikdo neví, ale víme, že statečná Jiřinka/Jaroslava  odmítla spolupráci a byla vedena ve svazcích neoprávněně! Dajíce na radu pana Wericha, že chlastá a vše vykecá...!!!  Před soudem byla nervózní jak sáňky v létě a proto její očistě nevěřím - viz i níže! Neobhajoval ji také advokát, zapsaný velmi dobře u komunistického režimu a vedený pod kr., jm. Mesiáš?  Který se v devadesátých letech motal okolo Havla a na jeho služby má /finančně/ málokdo - snad Kočkové a podobní?!  Paní B. patří do kategorie lidí, které nemusím. Je schopna pózovat všude, kde z něčeho něco kape nebo se sype. I v hovadinách  typu "rad" a rekladm na šmejd!  Zajímalo by měl jen, jak její citlivá umělecká duše /nejen její/ bude reagovat na návrat komunistů po dvaceti letech "demokracie"? Viz normalizační komunista F. nový premiér = začátek!   

0 0
možnosti