Diskuze

RECENZE: Jak se kvůli třinácti minutám zabíjí ve zlomku vteřiny

Jsem fotograf a zabil jsem dva lidi. Tak začíná jedna z pěti unikátních zpovědí, jež zaznamenal dokument s názvem 13 minut, který má ve čtvrtek večer premiéru na ČT.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P21e16t78r 71P65á27l57k53a

11. 6. 2021 12:03

viděl jsem kus s panem fotografem.

Námět samozřejmě zajímavý. Já do umění nefušuju, ale může mi někdo kreativnější vysvětlit, k čemu tam jsou ty pasáže s herci? Pro mě absolutně zbytečný balast a kdyby tam nechali jen ty zpovědi viníků, rozhodně by byl dokument zajímavější.

3 0
možnosti
JF

Tohle démonizování rychlosti mě opravdu už štve. Je to naprosto prázdné zaklínadlo.

1 8
možnosti
JP

Vy jste na fyzice často chyběl. Zpátky do školy.

2 0
možnosti
JK

J32i49ř48í 12K22a83l77a

10. 6. 2021 21:39

Tak jak reagujete to vypadá, že je omylem tvrzení "vysoká rychlost je nejčastější příčinou nehod". K tomu uvádíte statistiku nepřiměřené rychlost, která je z hlediska toho co tu komentujeme také nesmyslná. Dobře to píše pan Jirák výše. Takže v zásadě se shodujeme, že ta kampaň proti rychlosti je zavádějící.

1 1
možnosti
MK

Tak ten mladej holohlavej s vousama v sobě žádnou sebereflexi nemá. Toho potkat na silnici opravdu nechci. Pořád si honí ego. Výpověď bez jakékoli pokory, lítosti, soucitu, i když nikoho zrovna přímo nezabil.

3 0
možnosti

Teď mě napadá, on má Vít Klusák nějakou smlouvu s iDnes? Minule tu byla ta komedie se sraženým kočárkem od něj...holt i špatný režisér si musí vydělat na chleba...a ještě si při tom může myslet, že spasil svět. :)

1 1
možnosti
JK

J80a70n 86K93r46p77e45c

10. 6. 2021 20:05

lidi, je ti Klusak, to bude zase komplet vylhane jako Daliborek aj. jeho pociny. kolikrat mu na to jeste skocite?

1 1
možnosti
MV

Chtěl jsem se dívat, docela jsem se i těšil. Než jsem zjistil, že to natočil pan manipulátor Klusák. Nebudu marnit čas.

1 2
možnosti
PZ

problemy jsou podle me v prednostech, blinkrech a agresivite... a agresivita neni dana rychlosti ale chovanim... zrovna dnes jsem videl octaviatika rs ktery zapomel ze je to jen stupen vybavy. Nejel nijak extra rychle ale agresivne rozhodne.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
AC

Další masírka proti rychlosti... V Německu to jde, u nás to je, zdá se, jediná příčina tragických nehod. Co kdyby se natočil dokument o tom, že lidi jezdí jako prasata? A rychlost rozhodně není jediným, ani hlavním projevem.

8 1
možnosti