Diskuze

Hamlet a Getruda si na jevišti rozumí

"S Hanou Maciuchovou se mi hraje velmi dobře. Možná ví, proč je na některé kolegy nepříjemná. Já s ní vycházím velmi dobře," odpověděl v úterním on-line rozhovoru herec Jiří Langmajer, představitel Hamleta na Letních shakespearovských slavnostech, na otázku, jak se mu spolupracuje s Hanou Maciuchovou, která v klasickém dramatu hraje jeho matku Gertrudu. Poklonami nešetřila ani Maciuchová. Odpovědi Jiřího Langmajera najdete ZDE.Hana Maciuchová odpovídá ZDE.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

GalgenKind

1. 7. 2003 13:28
Hmm
Otázka pro autorku: To je recenze nebo parodie na recenzi? K obsahu - nemyslím, že hněv je jedinou charakteristikou, Jiří Langmajer i Jan Vlasák toho předvedli mnohem víc. Ovšem "živočišná" Ofélie - to je trochu přehnaná charakteristika. Petra Špalková by se spíš měla odnaučit huhňat a šišlat...
0 0
možnosti

Ehm

2. 7. 2003 10:52
Re: Hmm
Souhlasim,  takovahle recenze se mi take zrovna nezamlouva... I kdyz souhlasim s autorkou, ze tezko rici, o cem prave tento Hamlet je, a co na tom, ze se Jiri Langmajer muze uhrat... A seskrtnout Fortinbrase v zaveru?!  Ale skveli byli Jaskow (Horatio) a Teply (Laertes)!
0 0
možnosti