Diskuze

Práce na opravách mostů se zastavily, tah na Plzeň do zimy opravený nebude

Kvůli problémům dodavatele se zcela zastavily práce na rekonstrukci mostů přes řeku Teplou u Kfel na hlavním silničním tahu z Karlových Varů do Plzně. Silnice I/20 je v místě už od letošního dubna zcela uzavřena, dopravu tu řídí semafor a je vedena kyvadlově obousměrnou  objížďkou. Do zimy silnice opravená nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtělo by to úpravu zákona v duchu stavba se zstavila víc než na měsíc(bez souhlasu objednatele), smlouva pozbývá 30.dnem platnost a lze oslovit 2.firmu v pořadí.

Nesolidní firmě automaticky vzniká zákaz účasti ve veřejných zakázkách na všech úrovních na 2 roky.

0 0
možnosti
FK

Mám návrh, státní zástupci, potažmo soudy, založil stavební firmy a ty budou během procesů nahrazovat ony souzené. Občané nemohou za hrátky různých úředníků, které probíhají během výběrů zhozovitelů. Ale odnesou to oni no a jiní si odnesli co asi.

0 0
možnosti

Tenhle bordel je možný jen u nás a nikoho to ani nes..e hnus.

1 0
možnosti
Foto

To je primárně výsledek veřejných zakázek, kde jediným parametrem vítěze je cena. Ačkoliv by to tak být nemuselo, je to nejjednodušší. Zadavatel “věří” že to dopadne. Žel celá řada firem podstřeluje reálné ceny, protože zasypávají díry z minula a tok peněz se jim nesmí zastavit. Při tom všem navíc neplatí svým dodavatelům. Potom si udělají firmu novou a tváří se, že s tou minulou vlastně nemají nic společného. Dokud jediný parametr bude cena, tak to lepší nebude.

3 0
možnosti
LH

Do insolvence se může vlivem druhotné platební neschopnosti dostat i jinak zdravá firma s dlouholetou historií. True story bro.

1 0
možnosti