Diskuze

Jihlava chce Prioru zasypat rampy a zřídit pasáž, majitel má námitky

S nápady, jak upravit obchodní dům Prior, chce předstoupit vedení Jihlavy před majitele obchodního domu. Právě nákupní centrum je pro mnohé černou kaňkou na centrálním Masarykově náměstí. Město zvažuje vybudování pasáže i zasypání stávajících zásobovacích ramp.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před tím Grätslem tam nebývalo nic. Chybí zřejmě nákresy náměstí před třicetiletou válkou. Bez těch staveb uprostřed by to náměstí získalo původní podobu- jedno z největších náměstí v Evropě.

1 0
možnosti
HO

Na jihlavském náměstí mi vadí řada věcí ale PRIOR jako už takřka jediný oživující prvek pro normální smrtelníky to není...:-)

0 0
možnosti
MK

Zrovna tahle varianta úpravy Prioru se mi líbí že všech nejmíň. Připomíná mi tovární budovu.

2 0
možnosti
PK

Jediné řešení je vykoupit městem Prior a odstranit jej. Cokoliv jiného jsou jen slabošské řeči politiků a jejich snaha navodit pocit, že se něco řeší... Částka je sice vysoká, ale když se na ni každý rok něco ušetří z rozpočtu, za 10 let může jít Prior k zemi. S dotacemi z EU i za 3 roky. EUR^ Chybí na to vůle a fakt, že politici v Jihlavě nemají odvahu a ochotu to řešit. ;-ORv

5 1
možnosti
RP

ono to na náměstí žije často až moc..

1 0
možnosti
PB

Za tu hrůzu na náměstí v Jihlavě jsou zodpovědní Zdeněk Řihák (už zemřel) a Zdeněk Sklepka. Mimochodem další jejich "skvělé" dílo je OD Prior v Brně u nádraží. Ten půjde také zbourat.

7 0
možnosti
MP

Prior vykoupit a zcela odstranit

10 1
možnosti