Diskuze

Pohlreich přesvědčí i dýňové odpírače. Rychlá polévka z jednoho hrnce

Ve třetím pokračování pořadu Teď vaří šéf!, kde Zdeněk Pohlreich ukazuje light recepty pro celý den, nechybí ani návod na polévku z dýně Hokkaidó, kterou v podzimním období najdete v každé samoobsluze. V jeho podání neušpiníte moc nádobí a vydatnou večeři máte hotovou za chvilku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

a pročpak pan kuchař Pohlreich loupal to Hokkaido? A ještě tak pitomě..... kdyby si tu dyňu nakrájel na měsíčky, oloupal to škrabkou a zcela tence, byť zbytečně....

4 0
možnosti
DP

D16a55d43a97k 69P46e27t31r

13. 11. 2018 8:45

Neloupat, zbytečné!

2 0
možnosti
DP

Není třeba loupat, slupka se krásně rozmixuje a polévku zahustí. Dávám zakysanou smetanu nebo jogurt, polívka má pak krásně navinulou chuť.

4 0
možnosti
PH

Taky pridavam trochu zakysanky nebo jogurtu, polevka mi pak prijde chutnejsi.

0 0
možnosti
PS

P61e26t37r 30S85i56m19e42k

12. 11. 2018 11:12

hokaido není třeba okrajovat. Pokud ji Polrajch okrájí, zbaví ji tím částečně chuti. Můj obyčejný recept: povařím cuketu,malou mrkev a hokaido ve vodě, rozmixuju se smetanou na šlehání, sůl, červená paprika. a konec. Pokud je správné množství papriky,soli,vody,smetany,..dýně, cuketa ze zahrádky,..chuť je vynikající pro malé děti i dospělé.

3 0
možnosti
PS

šlupka je tvrdá. Pečením či dlouhým vařením se chudíte o vitamíny.

1 1
možnosti
PK

Celkem nerozumim tomu okrajovani dyne? Skoda, ze tam neni vysvetleno proc? U hokkaida to totiz skutecne nema vyznam. Osobne hokkaido pecu a nikdy jsem nemel se slupkou problem? Krasne zmekne a po rozmixovani akorat prida barvu. Polivku delam na podzim celkem pravidelne a pecene hokkaido pouzivam i do chleba. Je to vyborna vec a urcite souhlas, ze to nestoji vic, nez par minut casu udelat z ni skvele jidlo. Pokud si clovek navic napece hokkaido do mrazaku, je to pak opravdu otazka minut, udelat z toho vydatnou polivku.

5 0
možnosti
MM

M14a79r66e94k 77M40a93d29ž47o

12. 11. 2018 8:10

Recept je hodně ubohý, ročně pěstuji kolem sta dýní Hokkaidó, jsou pravidelně na mém stole, no co pan kuchař a jeho neuvěřitelné sebevědomí... Alespoň mně nesedí, jak ten recept

4 7
možnosti
JH

nemá to ani hlavu ani patu.....

2 1
možnosti
MH

Škoda že video není celé.

0 0
možnosti