- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a pročpak pan kuchař Pohlreich loupal to Hokkaido? A ještě tak pitomě..... kdyby si tu dyňu nakrájel na měsíčky, oloupal to škrabkou a zcela tence, byť zbytečně....
Není třeba loupat, slupka se krásně rozmixuje a polévku zahustí. Dávám zakysanou smetanu nebo jogurt, polívka má pak krásně navinulou chuť.
Taky pridavam trochu zakysanky nebo jogurtu, polevka mi pak prijde chutnejsi.
hokaido není třeba okrajovat. Pokud ji Polrajch okrájí, zbaví ji tím částečně chuti. Můj obyčejný recept: povařím cuketu,malou mrkev a hokaido ve vodě, rozmixuju se smetanou na šlehání, sůl, červená paprika. a konec. Pokud je správné množství papriky,soli,vody,smetany,..dýně, cuketa ze zahrádky,..chuť je vynikající pro malé děti i dospělé.
šlupka je tvrdá. Pečením či dlouhým vařením se chudíte o vitamíny.
Celkem nerozumim tomu okrajovani dyne? Skoda, ze tam neni vysvetleno proc? U hokkaida to totiz skutecne nema vyznam. Osobne hokkaido pecu a nikdy jsem nemel se slupkou problem? Krasne zmekne a po rozmixovani akorat prida barvu. Polivku delam na podzim celkem pravidelne a pecene hokkaido pouzivam i do chleba. Je to vyborna vec a urcite souhlas, ze to nestoji vic, nez par minut casu udelat z ni skvele jidlo. Pokud si clovek navic napece hokkaido do mrazaku, je to pak opravdu otazka minut, udelat z toho vydatnou polivku.
Recept je hodně ubohý, ročně pěstuji kolem sta dýní Hokkaidó, jsou pravidelně na mém stole, no co pan kuchař a jeho neuvěřitelné sebevědomí... Alespoň mně nesedí, jak ten recept
nemá to ani hlavu ani patu.....