Diskuze

Naučte se nakupovat a jíst chřest. Grilovaný chutná jako sladký hrášek

Svazečky čerstvého bílého i zeleného chřestu, šparglu neboli asparágusu už jsou na pultech. Známý český foodbloger Cuketka vám v přehledném videu vysvětlí, jak s chřestem zacházet v kuchyni na sedm různých způsobů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

Nevim, chrest me nikdy nechutnal.

0 6
možnosti
MP

Dik. Tri dny jsem nespal a cekal az nam to konecne prijdes oznamit.

5 0
možnosti
JK

Proč bych ho měl kupovat, když mi roste jako plevel kolem baráku...

0 2
možnosti
DP
PS

Hlavně se naučte posuzovat cenu, kvalitu a užitnou hodnotu.

Zelenina dražší než kvalitní maso je hloupost.

2 13
možnosti
DP

Proč myslíte? Pro každého je užitná hodnota něco jiného.

6 0
možnosti