Diskuze

Prodeje aut v Evropě v listopadu rostly, celoročně klesají

Prodeje aut v Evropě v listopadu mírně rostly, oproti loňsku přidaly 0,9 procenta. Čísla za celý rok jsou však stále pod loňskou úrovním uvedlo Evropské sdružení výrobců automobilů (ACEA). Nejvíce se v listopadu dařilo automobilkám Renault, Toyota a Volkswagen, jejíž součástí je i mladoboleslavská Škoda Auto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Některé společnosti už začínají zvedat ceny aut. Podle mne je to předčasné, nejsme na tom zatím tak dobře, abychom si mohli dovolit prodávat levněji. Jedna recese možná končí, ale přijde jiná, celá ekonomika je podrobena restrukturalizaci, o níž nikdo neví, kam nás zavede.

1 0
možnosti
AK

Nevím kdo si dnes koupí předražené plechy od Škodovky,když za stejné peníze dostane dobře vybavené auto.A za druhé,až našici budou mít takovou kupní sílu jako mají zápaďáci,tak ten prodej bude zase někde jinde.Ale když musím šetřit na auto minimálně 7let a zápaďák jen 2roky,tak je někde chyba.Pokud to unás povedou tací Singrové a jemu podobní Kalouskové aj.,tak bude me mít pořád kulový.A kulový budeme mít do té doby,pokud lidi nepochopí že to už takhle nejde dál,ale to bude ještě hodnou dobu trvat.8-o

1 0
možnosti
Foto

A proč myslíte, že k nám táhne Amazon a jiné montovny? Aby nám tu zvedal platy nebo mandle??? Naše koupěschopnost zůstane pořád ve sr*čkách i díky Singrovi, který nepřipustil nějaké snižování cen? Jeho zájmem není přece zvyšovat koupěschopnost obyvatelstva ale zajistit, aby těch pár exportérů se zahraničními vlastníky si udrželi zisk, který pak mohou vesele vyvést za hranice ...

2 0
možnosti
JF

J17a64n 96F72r48o36l64í21k

17. 12. 2013 10:36

Nejvyšší čas zavést v Evropě opět šrotovné.;-D

0 0
možnosti
LK

A v ĆR začaly prodeje růst až po zásahu ČNB. ;-D Jinak by to byla určitě NULA.

1 0
možnosti
AK

Ono je konec roku a všichni podnikatelé si kupují nová auta,aby je mohla ještě odepsat z daní,tak proto takový zájem,jinak nula od nuly pošla.

2 0
možnosti