Diskuze

Česko má zaplatit milion eur za pozdní převedení směrnice EU

Česko by mělo zaplatit pokutu jeden milion eur za to, že pozdě převedla do svého práva směrnici Evropské unie o penzijnímu pojištění zaměstnanců. Soudnímu dvoru EU v Lucemburku to doporučil generální advokát soudu Niilo Jääskinen. Je to nižší pokuta, než jakou navrhovala Evropská komise.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M66a63r47e16k 57S42o25f89r

21. 3. 2013 14:52

Kdo to zavinil? Kdo to zaplatí?

0 0
možnosti
VV

Pokud vidím dobře, tak EU potrestalo česko za liknavé politiky, kteří měli dost času na to aby dali do provozu právo na ochranu penzijního pojištění pro české občany.

Nechápu proč proti tomu čeští občané brojí, - takhle mají alespoň někde zastání, když už na ně jejich vlastní politici kálí.

0 0
možnosti
JB

Čeští politici mají trochu rozum a nechtěli zasviňovat zákony něčím, co je nesmyslné.

0 0
možnosti
JT

a kdo to zaplatí ? Daňový poplatník, nebo ten neschopný vládní činitel,který na to hodil bobek ?Aha, už vím... my všichni...Chceme jméno ministra,který se na to vykašlal....

2 0
možnosti
JB

Nikdo se na to nevykašlal, jen jsem odmítli dávat do zákonů směrnice k něčemu, co neexistuje.

1 0
možnosti
JV

J69i75ř56í 44V16o55l43k98a

21. 3. 2013 12:31

No jo, nechápu opět to, co vidí každý odpůrce EÚ. Dobře. Jsme tam. Tak je přece někdo zodpovědný, pro normální lidi nic neexistuje, právní ochrana na nule, exekutor, soukromník, může zničit celé rodiny kvůli jednomu trotlovi, a stát je v pohodě. Sám nic nedělá, požádal jsem o povolení vystěhovat se do SRN, kde jsem mám předky.

0 0
možnosti
JV
JB

Úžasné, musíme mít směrnici na něco, co u nás neexistuje. Fakt úžasná EU.

2 0
možnosti

Asi bychom měli přehodnotit naší spolupráci s EU. A bude to asi velmi těžké - úplné odtržení od Unie zřejmě nepřichází v úvahu - ale další pokračování v tomto socialistickém projektu nás přivede jenom do dalších sra..k. Nejlepším řešením by byla změna samotné Unie - ovšem to je také zřejmě utopie.

3 0
možnosti
Foto

Ano. Suverénní stát dostane befehl z nějakého belgického městysu a včas se nepostaví do haptáku...pokuta je nevyhnutelná.

2 0
možnosti