- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kečup z ráje, nebo jen z rajčat | foto: Shutterstock
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Samozřejmě na špagety, do hamburgeru, hotdogu nebo na hranolky. Než dorazí studentská apanáž, třeba jen tak na chleba, ale též ke knedlíkům s vajíčky, grilované krkovici nebo šunkaflekům. A dokonce i na cídění hrnců nebo pánví.
Ať už máte pro kečup jakékoliv využití, nejspíš počítáte s tím, že upotřebíte sladkokyselou hustou omáčku, která voní a chutná po rajčatech. Bez nich je to jen rozbředlá retrohrůza jako z počátku 90. let, kdy se zrušily potravinářské normy, a za kečup se tak mohla vydávat kdejaká načerveno obarvená škrobová kaše.
Připojte se ještě dnes a získejte: