Kečup z ráje, nebo jen z rajčat | foto: Shutterstock

Velký test kečupů: Nejzdravější nebyl nejchutnější, neuspěl pouze jediný

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Někdo si vystačí s jednou lahví na rok, jiní si bez ní nedokážou představit pohled do lednice, existují fajnšmekři, kteří jsou oddáni jediné značce, další zase rádi experimentují. Ať patříte do kterékoliv kategorie, určitě chcete jíst lahodný kečup z opravdových rajčat. Existuje nějaký takový?
Prémiové testy

Samozřejmě na špagety, do hamburgeru, hotdogu nebo na hranolky. Než dorazí studentská apanáž, třeba jen tak na chleba, ale též ke knedlíkům s vajíčky, grilované krkovici nebo šunkaflekům. A dokonce i na cídění hrnců nebo pánví. 

Ať už máte pro kečup jakékoliv využití, nejspíš počítáte s tím, že upotřebíte sladkokyselou hustou omáčku, která voní a chutná po rajčatech. Bez nich je to jen rozbředlá retrohrůza jako z počátku 90. let, kdy se zrušily potravinářské normy, a za kečup se tak mohla vydávat kdejaká načerveno obarvená škrobová kaše. 

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Prémiové testy