Diskuze

České dráhy mohou zaplatit až stovky milionů korun pokuty

České dráhy dostanou pokutu za zneužití dominance v nákladní dopravě. Za zjištěné prohřešky by mohly dráhy dostat i sankci ve stovkách milionů korun. ČTK to dnes potvrdil předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Martin Pecina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladá Fronta na banány

24. 6. 2008 18:49
Prcina snižuje cenu ČD Cargo před privatizací

Že bychom jej vertikálně zaintegrovali do ČEZu? Pak o dominantním postavení nebude chtít Pecina ani slyšet. Co se týče přepravy uhlí, tak dosud ČEZ ani Čezké (už brzy) dráhy nezveřejnili za jakých podmínek ČD vytlačilo ČSPL z přepravy uhlí do Chvaletic. To byla pro ČSPL rána z milosti, zbyly ji pak hlavně chemičky a relace do Německa.

0 0
možnosti
FH

Dan

24. 6. 2008 17:52
Konecne !!!!

Prestoze to stejne v konecnem dusledku zaplatime vsichni z dani - jsem rad, ze dostala tato spolecnost za usi (nebo snad dostane)!

Staci si vzit skrytou dotaci 12 mld (1200,- Kc na kazdeho obcana) z poslednich nekolika mesicu ........ vselijake kroky proti vstupu konkurence ........ modernizaci koridoru, kde v podstate CD a.s. funguje jako meziclanek ...... nesoulad zakonu o transformaci s normami Eu ....... atd. atd ......

0 0
možnosti

Mladá Fronta na banány

24. 6. 2008 18:53
Re: Konecne !!!!

Ano máte toho v hlavě ještě hodně a ještě dlouhé hodiny byste to seno sem mohl sypat. Všichni žvanilové s vámi jistě plně souhlasí a těší se, že po privatizaci ČD Cargo ceny poklesnou tak zázračně rychle, jako klesly u elektřiny po privatizaci státních podílů v dolech a distribučkách, kde ceny klesají každým rokem o cca 10 - 20 procent a to směrem vzhůru. Jen houšť a větší soudruhy Kapky. Uvědomělý čtenář svazáckého plátku, je horší než třídní nepřítel.

0 0
možnosti
PJ

megapája

24. 6. 2008 14:32
...

R^i kdyžby se ty peníze jenom přelily tak bych jim pořádnýho flastra dal, už jenom pro pořádek.

0 0
možnosti