Diskuze

V Táboře prodají lidem až 1500 bytů

To, co jinde dávno skončilo, bude pro Tábor v příštím roce nové. Sedmatřicetitisícové město se pustí do privatizace až patnácti set bytů z celkového počtu 5 tisíc. Zatím se tu městské byty prodávaly jen v individuálně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vaclav

1. 1. 2006 20:22
Privatizace bytu
Privatizace mestskych bytu za mene penez nez je trzni cena je tunelovani statniho majetku at tomu Taborsti radni rikaji jakkoliv a davaji na to ruzna pozlatka. Navic to kompletne zkresluje trh s nemovitostmi ktery uz je i tak znetvoreny regulovanym najmem. Jak k tomu prijdou ostatni lide kteri nedostali od byvaleho rezimu darecek v podobe dekretu k bytu a to pomijim fakt ze ty nejlepsi byty dostavali automaticky ti nejzaslouzilejsi bolsevici. Ted po 16 letech jeste dostanou od noveho Paroubkova rezimu dalsi darek v podobe levneho prodeje bytu doplaceneho danovymi poplatniky. Je to hanba a ostuda. Paroubek ktery toto umoznuje tim ze pokracujici regulaci najmu nuti obce k prodesi takto prodava odpustky volicum CSSD.
0 0
možnosti

barbudo

1. 1. 2006 21:15
Re: Privatizace bytu
... většinu radnic drží ODS ...
... mimochodem, jak může zkreslit trh prodej za nákladovou cenu?
0 0
možnosti

Petr

26. 12. 2005 9:39
???????
Neni pro všechny náhodou levnější, transparetnější a snadnější všechny byty privatizovat. Sociálně potřebným pomoci příspěvkem na nájem za jasně daných podmínek ( odpovídající potřebná výměra bytu, vybavení byto, poloha bytu ....)  To asi neprojde, protože by si nekteří co o tom rozhodují vypustili rybník i s živností ,voličema ...., že pane Křečku.
Poslanec = voliči = regulovaní nájemníci
Advokátní praxe = regulovaní nájemníc
Realitka Křečka mladšího=vyšponované tržní nájemné
0 0
možnosti

Petr

26. 12. 2005 9:21
Dárek!!!!
Je to pěkná nespravedlnost. Někdo dostane od obce dárek 500.000,-, protože měl v pronájmu obecní majetek. Co dostanou ti co teprve chtějí bydlet v Táboře. Proč obce vlastně privatizují??? Protože z regulovaného nájmu není na údržbu a baráky chátrají.Obce  už nechtějí dotovat údržbu domů z jiných zdrojů.Takže vlastně menší zlo.Za tu sumu se skutečně dá vymalovat akorát chodba!!!Podle poslance Krečka to, ale naprosto stačí na všechno.Kde bere čísla pro svá tvrzení???
0 0
možnosti

quint

23. 12. 2005 15:48
Nastane ďábelská deregulační metamoróza.
Vlastnictví bytu udělá přes noc z někdejších zavilých Křečkových regulantů ty nejzběsilejší kapitalisty na trhu pronájmu bytů.
0 0
možnosti

Admin_

23. 12. 2005 17:23
Re: Nastane ďábelská deregulační metamoróza.
, Naštěstí ale trh funguje. Velké množství malých subjektů na straně nabídky, které nadto neumějí nic jiného než bojovat cenou = pokles cen tržních nájmů.
0 0
možnosti

nebydlící

23. 12. 2005 14:56
Privatizace za nižší než tržní cenu = rozkrádání
Nájemníci kvičí, že za panelový byt je 180.000,- Kč moc, radní se zase vychvalují jak hospodaří s majetkem města když ho nerozdávají pod cenou ale jen za 70% tržní ceny...
A když se podívám na http://www.reality.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.reality.cz tak panelový byt v táboře vidím za 760.000,-
Kde je zakopán pes?
0 0
možnosti