Diskuze

Těšínští si vybojovali levné byty

Třetí vlna privatizace pětaosmdesáti převážně obytných městských domů s nebytovými prostory v Českém Těšíně skončila. Pokud se oponentům starosty města Jindřicha Sznapky z ČSSD nepodaří čtvrteční prodej napadnout jako nezákonný, přišlo několik set lidí levně k bytům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří Jína, Brno

29. 3. 2006 23:21
Pryč se Sznapkou!
Nejsem v žádné straně, jsem jenom normální občan, co si občas poslechne zprávy. Dokonce ani nejsem z Českého Těšína. Ale arogance toho člověka mě už s prominutím se.re. Nebylo by na škodu založit o Sznapkovi celý web. Já jsem se aspoň pokusil o jeden článek:
0 0
možnosti

nebydlící

14. 10. 2005 19:45
Privatizace obecních bytů = rozkrádání majetku daňových poplatníků
Chtěl bych si také vybojovat levný byt. Jde to možné i v realitní kanceláři, nebo lze jen levně odkoupit obecní majetek - majetek daňových poplatníků?
Proč se realitní agenti nenaučí jak správně a hospodárně nakládat se svěřeným majetkem od zastupitelů? Ti nejlépe ví, jak beztrestně rozprodat majetek nás všech za zlomek ceny do rukou svých kamarádů, známých a regulovaných nájemníků v procesu honosně nazvaném PRIVATIZACE (rozuměj "zlodějina páchaná na daňových poplatnících").
Takový 4+1 na Vinohradech za 200.000,- Kč by se mi hodil.
0 0
možnosti