- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hlavně ať nepoužívají umělé rakovinotvorné cukry. Dnes jsem si chtěl pro změnu koupit nugátovou čokoládu a nugátové oplatky a ve všem byl ten palmový olej, tak že jsem si nakonec nekoupil nic.
Nestle je obrovsky korporat, takze tam se maximalne hledi na naklady a minimalne na kvalitu. Same nahrazky a nahrazky nahrazek. Hlavne ze se to pak pekne vyjima v Excelovych grafech pro manazery.
Myslím, ze mnohem zdravější bude, tyhle veci nejist vůbec.
To určitě, ale musel by se zavést tvrdý koncentrák, aby ty sladkosti skončily. Tohle pokud se osvědčí, mohlo by to mít podobný efekt jako sítka na kohoutcích: menší spotřeba a ještě k tomu větší spokojenost.
Říkala jsem si, jak to dělávaly naše babičky. Vždyť na každé buchtě, koblize nebo vánočce byly nasypané hrsti cukru a přesto nebyli tlustí... jenže taky, když jsme se podívala na recepty podle kterých babička pekla a porovnala s těmi dnešními, tak většina cukru z buchet byla právě na tom povrchu a v buchtě minimum. A jak chutnaly sladce
Co si budem vykládat, dobře vypracované těsto je sladké i bez špetky cukru a když do takové buchty člověk dá lžičku povidel a popráší to několika miligramy cukru, má hotovo!
Tomuto se asi výrobci nebrání, prodají vzduch za cenu cukrovinky :-)
Tahle vychytávka zní kupodivu rozumně.
Reklama musi vzdy znit rozumne, aby nachytala co nejvice zakazniku.
Dneska je všechno eko,bio-hlavně zisk to je důležité
Nestlé už dávno není Nestlé jak ji známe. všechno tam šidí, všechno vším nahrazují a originální receptury jsou dávno ty tam! S nakupováním jejich výrobků jsme skončili, protože už i naše malé děti dávno poznaly, že čokoláda od jedné firmy nechutná tak dobře jako od druhé! Ale pořád se najdou tací, kteří za šizené zboží dokáží utratit majlant.....
Když se podívám na stávající složení, tak dominuje fruktózový sirup. Takže další pokus, jak vyhovět specifickým nárokům českých konzumentů a ještě více ušetřit. Oproti těm náhražkám je cukr ještě zdravá přírodní surovina.
Však by jste přeci nechtěl konzumovat kvalitnější potraviny
Proti té náhražce bude cukr nejspíš naprosto zdravá potravina