Diskuze

Vánoční nákupy? Bude záležet na dodržování opatření, říká Havlíček

Ministr zdravotnictví Jan Blatný představil nový systém hodnocení rizik souvisejících s pandemií, takzvaný PES. Na něj bude v budoucnu navázáno rozvolňování i zpřísňování karanténních opatření. Celá ČR je momentálně v nejhorším stupni rizika, podle vicepremiéra Karla Havlíčka by zlepšení mohlo přijít za dva až tři týdny. „Záležet bude na chování lidí,“ řekl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rada moudrých, jako vždy, rozhoduje ve prospěch ostatních. Rádio Jerevan tuto správu potvrdilo s tím, že " Ano, Rada rozhoduje jako vždy, akorát to nejsou moudří ale naopak, a rozhodují ve prospěch svůj, nikoliv ostatních".

0 0
možnosti

D39a35v25i87d 58P92e57t76r

15. 11. 2020 12:04

Bez zdraví nemůže být žádná ekonomika. Kde není zdraví, není NIKDY zdravá ekonomika.

0 0
možnosti

Havlíčku, děkujeme ti za opravenou D1, za hustou síť dálnic, za skvěle opravené silnice, za obchvaty větších měst, za atomové elektrárny, které stavíš v termínech. Do čeho se pustíš, to skvěle funguje a ještě stihneš učit a věčně kafrat v televizi.

1 0
možnosti

Ještě jste opoměl brilantní výsledek aukce mobilních frekvencí které si v nejdůležitějším pásmu rozebral náš kar-tel

1 0
možnosti

Havlíček sliboval lidem "hezký Vánoce", asi jako když jme měli "hezký volby" . Tak ho možná Andrej umravnil.

1 0
možnosti

Tak to jsme v řiti, pohlavari opatření nedodržují, všichni umřeme!!!

0 1
možnosti

Vánoční nákupy si letos odpustime. Stejně mě to strašně štve ty dárky. Vymyslet 50kravin co si každý může koupit sám.

0 1
možnosti

Já dávám peníze a nějakou drobnost ke které je přibalím. Není nic horšího než koupě nepadnoucího oblečení co se mi ani nelíbí. Já už dárky ani nechci. Co chci si koupím sám. Ale znám lidi co tím žijí a dávají si dary za tisíce. A to ne že by to ty obdarovávaní přímo chtěli. Vymýšlejí na poslední chvíli a koupí drahou zbytečnost.

0 0
možnosti

Co se to opovazuje zase hazet na lidi? Za celou situaci může akorát tahle vláda nemehel.

1 0
možnosti

To píšete jen proto, že jste nepochopil vládní návod, jak si umývat ruce.

0 0
možnosti

Dneska má okecávací službu Havlíček? To teď budou losovat, kdo nás bude informovat, nebo jak to bude? A kde je zalezlý Bureš, je to jeho vláda a jeho zodpovědnost.

2 0
možnosti

J72a46n 15S75l87a14n29i67n63a

13. 11. 2020 17:34

V Česku se začíná plíživě rodit nový Lukašensko-Putinovský systém vládnutí. Jeho cílem je zajištění trvalé politické i ekonomické moci v rukou Bureše. Každá mladá demokracie je zranitelná, jen málo kdo ale počítal s tím, že to přijde tak brzo po roce 1989. Lidé i opozice na to nebyli připraveni a burešovskému nástroji moci, ANO, naletěli.

1 2
možnosti

J27a98n 47Č36e96r14n90ý

13. 11. 2020 17:22

Už nás s tím nedodržováním neurážej, mamlasi Havlíčku! Zameťte si na vládě před vlastním prahem - jedna půlka nakažených, druhá půlka nic nedodržuje.

Kdyby se občani chovali jako vy, tak tu opravdu máme ty mrazáky mrtvol na ulicích. Jo - vlastně ne, on by je někdo ukradl.

1 0
možnosti