Diskuze

Věra Politkovská: Bojím se, že matčina vraha nikdy nedopadnou

Je mi, jako kdyby se to stalo včera. Nikdo se necítí tak jako já, vždyť to byla moje maminka, říká Věra Politkovská. Je dcerou Anny Politkovské, známé ruské novinářky, zavražděné 7. října 2006 v Moskvě. "Bojím se, že vrah nikdy nebude dopaden a postaven před soud. A lidé zapomenou." Věra Politkovská v předvečer výročí matčiny vraždy poskytla rozhovor televizi SkyNews.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eAA00

7. 10. 2009 14:43
...

Je to hrozné, ale paktovala se s Čečenci a taky na to dojela. Sami ji zabili. Vždyť jaký byl řev, když je propouštěli "pro nedostatek" důkazů.U nás, když Srba plánoval podobnou vraždu, tak za to může prezident Klaus ??? V Rusku je spousta mafiánských skupin, soupeřících o moc, v Čečně vůbec bez organizovaného zločinu se nic nepohne a my budeme pořád obviňovat Putina. Už si pánové, havloidní pisálci, najděte někoho jiného. Jste sice trapní, ale já vím, stokrát opakovaná lež se stane pravdou.

0 0
možnosti
AL

Abwehr

6. 10. 2009 21:48
!

\Dosud nikdo nevi kdo zabil JFKennedy a to nejaka  novinarka. Nejvic mne prikvapila sprava -Al-Káida obviňuje Obamu z porušování lidských práv8-o?!;-D

0 0
možnosti

toshibaman

6. 10. 2009 18:13
Napřed by musela být

nějaká vůle je dopadnout

0 0
možnosti