Diskuze

Splést si taser se zbraní je mimořádné, ale ne nemožné, říkají experti

Policie v Brooklyn Center na předměstí Minneapolisu tvrdí, že její příslušnice dvacetiletého černocha Daunte Wrighta zastřelila poté, co si zbraň spletla s taserem. Ačkoli podle odborníků je takové zmatení vysoce nepravděpodobné, není nemožné. Klíčem k prevenci takových incidentů je podle nich pravidelné školení, jak s taserem zacházet a kde na těle ho nosit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

US je prostě země třetího světa. šílená zločinnost, zbraně na každém rohu, policajti totálně ve stresu, jestli přežijou další den... tyhle chyby ze zbrklosti a stresu jsou jen důsledkem tamní situace.

0 0
možnosti
MB

Za mě je to hodně hloupá a nešťastná nehoda, zbytečně kvůli ní umřel 20 letý člověk.

Na druhou stranu, nějak extra trestat tu policistku mi připadá zbytečné nebo to vůbec posuzovat jako vraždu. Očividně to udělala neúmyslně ve vyhrocené situaci, kterou jasně vyvolal svým chováním ten zastřelený.

Kdyby to bylo souzeno v ČR, tak bych řekl max podmínka + zákaz práce u policie a v podobných profesích na max dobu.

2 0
možnosti
Foto

20. lety, protrely kriminalnik.

0 0
možnosti

Řeší následek, ale ne příčinu. Kdyby byl slušnej, nic se mu nestane. Byl to šmejd a dostal to, co si zasloužil. A že si spletla pistoli s taserem? To je drilem. Když budu zvyklej na střílení s pistole a pak dostanu na stranu slabé ruky taser, na 100 % ve stresu sáhnu po pistolí a lumpa smahnu.

3 1
možnosti
RO

R15o60m60a89n 52O62l32á77c54h

15. 4. 2021 12:14

Nepochybuji, že kdybyste vy měl tu možnost, budete smahnout a smahnout a smahnout, až úplně vysmahnete. Což vlastně uděláte stejně.

0 0
možnosti
JK

J49a55n 81K32u51č68e29r67a

15. 4. 2021 8:54

"Mladík ale nespolupracoval a nasedl zpět do svého vozu..." takže si za to může sám.

2 0
možnosti
Foto

K22a41r24e86l 30S91e23i67d42l

15. 4. 2021 13:03

Podle videa to bylo docela divoké. HODNĚ nespolupracoval.;-)

0 0
možnosti
Foto

To je ta moderni doba. Zachovavat pri zivote i lidi, kteri maji poskozeny pud sebezachovy a klidne si pod hrozbou smrti zacnou zdrhat. Asi ten zatykac na nej mel hodne realny zaklad. Ale musi se chranit, jeho kriminalnicky genofond je zadany pro NWO.

2 0
možnosti
MB

Jak pod hrozbou smrti začnou zdrhat? Tam je za zdrhání trest smrti nebo snad policie má právo odstřelit každého, kdo se pokouší utéct?

Bylo by to pod hrozbou, že ho vezmou taserem. Že vytáhla pistoli byl vyloženě hloupý, nešťastný a naštěstí dost vzácný omyl.

0 0
možnosti
MK

Tento případ krásně ukazuje i na další výdobytek dnešní úchylné doby, nucenou genderovou rovnost. Je prostě nesmysl, aby ženy u policie pracovaly u hlídkové služby, v armádě jako kulometník a podobně. Jejich role a schopnosti jsou prostě jiné. Nedovedu si představit, že by si chlap spletl Glocka s Taserem, tak jako si v autě nesplete brzdu s plynem, a to ani v podstatně větším stresu a vyhrocenější situaci, než byla tato. Na jakékoliv pozici má být zaměstnán člověk, který prokáže, že pro ni má schopnosti, bohužel dnes má často přednost to, zda dotyčný je černoch, žena, nebo má nějakou "jinakost".

1 1
možnosti
KK

Už několik mužů dokázalo, že si lze splést brzdu s plynem.

2 0
možnosti
SP

Proč chtěla použít donucovacích prostředků se nedozvíme?

0 4
možnosti
MK

To víme celou dobu, viz zveřejněné video. Zločinec, na kterého byl vydán zatykač se bránil zatčení, nasedl do vozu a pokoušel se ujet.

7 0
možnosti
MC

Už není policistka a je v oranžovém oblečku ve vazbě, obžalovaná za second degree murder (v podstatě zabití z nedbalosti) a hrozí jí až 10let vězení a podle toho jak černí řvou se jí neodváží dát méně. Ti by ji nejraději ukřižovali, teď jsem poslouchal "reverenda Sharptona" to je takový veliký bojovník za práva černých, rasista jak vyšitý. A tak tady v USA nastala doba kdy ze zločinců jsou hrdinové i když po pravdě to prohlášení, že si spletla taser s pistolí je hodně přitažené za vlasy. Nevím zda by pro ni nebylo lepší prohlášení, že použila zbraň proti zločinci který se pokoušel o útěk, tomu jejímu tvrzení porota jen těžko uvěří.

3 0
možnosti
JB

Dostane podminku, maximalne rok nebo dva.

0 0
možnosti
JM

Znovu se pram mistnich novinaru proc na nej byl vydan zatykac. Kdyby byl bill tak ceka na na soud v oranzovem a byl by ziv.

2 1
možnosti
JM

Znovu se ptam....

1 0
možnosti
RM

Expert je dnes něco jako pitomec.

3 1
možnosti