Diskuze

GLOSA: Opravit Trumpa? Nikoli, šéf Twitteru chce ovlivnit volby

Mediální analytik David Rožánek se zamýšlí nad tím, zda máme Twitteru tleskat za uvádení Trumpových výroků na pravou míru. Snažil se označením tweetu prezidenta Donalda Trumpa za nesprávný šéf Twitteru, Jack Dorsey, ovlivnit prezidentské volby?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R80o73m79a87n 65M91i31x79a

5. 6. 2020 22:05

Díky, za nezaujatý a pravdivý článek. 

0 0
možnosti
Foto

Autor nevi, o cem mluvi.

Trump nesiri na Twitteru jen lzi, ale i urazky a spinu. Treba tim krivym obvinovanim anchormana Joe Scarborougha se dopustil trestneho cinu pomluvy. Ale vsechno Donikovi prochazi, protoze je prezident. Komukoliv jinemu by byl ucet uz davno zrusen.

Podle me je dobre, ze ma porad sanci a ze sprava Twitteru na jeho lhani jen upozornuje. Pokud se Donikovo chovani nezlepsi, mel by byt jako kazdy jiny uzivatel bez milosti vykopnut.Rv

0 0
možnosti

Lžou v té opravě nebo ne? Ne? Tak o čem že je tento článek?

0 0
možnosti

Mně to naopak přijde jako velmi dobrý způsob nakládání s potenciálními lživými příspěvky: Nedochází k žádnému mazání příspěvků ani jiné formě cenzury, jen se k příspěvku dodají odkazy na další články, které se tématu z faktografického hlediska věnují - a čtenář si tak může udělat přesnější obrázek než kdyby vycházel pouze z onoho jednoho příspěvku R^

0 0
možnosti

Twitteru nejde o žádnou pravdu, ani na ni nemá patent, chce jen poškodit politického oponenta a získat body pro demokraty.

5 1
možnosti

Mně by se uvádění faktů pod každým tvítem líbilo, ale pokud je to jen selektivně, u jednoho z miliardy, tak je to vskutku neférová praktika, kterou lze těžko obhájit.

8 0
možnosti

A podobné jako s odborníky je to i s novináři a mediálními analytiky. Také napíší cokoliv, jen aby jim to někdo převzal, a měli prokliky.

6 0
možnosti

V37í14t 91O31ž22a82n43a

2. 6. 2020 13:02

Taky mu mohl zrušit účet.

4 0
možnosti